Mijn Nagellak Stash

11/11/2012

Op twitter krijg ik best vaak de vraag: “hoeveel nagellak heb jij?” dan voel ik meteen weer schaamte opkomen want ik moet eerlijk bekennen… ik heb maar 46 potjes! Maar mij leek het wel leuk om aan jullie te showen wat ik allemaal heb! Dus lees snel veder als je het wilt weten


Als eerste… 3 Max stripers van de action! Ik gebruik ze best wel vaak. Ik vind het één van de beste stripers. Ze kosten ook maar €1,35. Zeker de moeite waard om ze uit te proberen.


Paris Memories vindt ik echt een heel fijn merk. Het jammeren is dat ze niet heel goed dekken. In 1 potje zit 14 ml. Best veel dus!


Ook heb ik 2 potjes van Essence class of 2013. Die linkse (02) vindt ik echt een hele mooie herfst kleur. Vooral mooi om de rechter (01) er overheen te doen!Deze stripers van de etos vind ik niet echt fijn. Vooral de zwarte is heel klonterig. Geen aanrader dus. De stripers van de action vindt ik fijner.Normaal vind ik Miss Sporty nooit een heel fijn merk. Maar deze lakken zo fijn! Ze dekken na 1x al en je ziet helemaal geen strepen.Deze zijn al best oud. Het merk is 2true. Ik vind de nagellak net op waterverf lijken. Deze gebruik ik dan haast ook nooit.En dan heb ik ook nog 2 lakjes van Essence uit de serie Multi dimension. Best fijne lakjes.Deze 2 lakjes mogen natuurlijk niet in mijn kast ontbreken! De magnetische nagellak van de action.Zelf ken ik dit merk niet. Miss Helen. Ik heb deze lakjes van mijn moeder gehad, ze gebruikten ze toch nooit. Ik vind ze eigenlijk ook niet zo heel erg mooi.Dit is echt mijn favoriete herfst lakje! Rusty But Sexy van Catrice. Een bruin/oranje tint.


Nog 2 Essence lakjes… deze gebruik ik niet zo heel vaak. Soms die groenen bij nail arts.Deze lakjes vind ik echt heel fijn. Ze zijn van de Hema en dekken super goed. Deze gebruik ik heel vaak!En nog meer van de Hema… deze zijn een slag groter.Dan heb ik nog 3 Etos lakjes. Die linkse is mijn favoriet. Echt een hele mooie kleur lila.De rimmel Nail to whitener. Ideale lak voor french manicure.


Deze herome nagelverharder werkt echt mega goed! Binnen 14 dagen zie je al verschil.Een mooie roze kleur van NYC. Mooie lak en er zit 9,7 ml in het potje.Cupcake Queen van Ciaté is mij favo roze nagellak! Hij is best wel prijzig maar zeker de moeite waard!


Deze heb ik een keer gekregen. Volgens mij is hij van de Action. Ik vind hem niet zo heel goed.Dit is mijn favoriete lakje! Afgelopen herfstvakantie in Parijs gekocht! Ben er zo blij mee! Hier komt vast en zeker nog een keer een swatch over.

Dat waren al mijn nagellakjes. Nu gaan we de feestmaanden in dus er zullen er wel nog wat bijkomen hoor! 

Hoeveel nagellakjes heb jij? En heb jij ook zo’n bijzondere? Laat hieronder een reactie achter! Ik ben erg benieuwd.

You Might Also Like

4 Comments