laushine

Laushine Glow In The Dark Nail Polish

1/09/2013
Hoi allemaal! Veel mensen vroegen mij op Twitter om een keertje een Glow In The Dark nagellak te swatchen. Dus dat heb ik voor jullie gedaan. Ik heb voor de Glow In the Dark nagellak van Lauhine gekozen. Lees je veder om het resultaat te zien?in de Glow In The Dark nagellak zit pigment, dat kan overdag licht opnemen. Als je nagels genoeg licht op hebben genomen stralen ze dat in het donker weer uit!
glowinthedark.jpg


Op internet zie je vaak dat je als je Glow In The Dark nagellak op hebt je hele kamer kan verlichten. Dat is bij mij niet zo. Als ik mijn Glow In The Dark nagellak op heb geven ze in de nachts wel wat licht. Hoe langer je de Glow In The Dark op hebt, hoe meer licht het gaat geven!

En niet alleen in de nacht zijn je nagels mooi, maar ook overdag. Overdag heb je een felle neon kleur en in de nacht geven je nagels licht!

Glow In The Dark nagellak is echt een absolute must-have!  Het is leuk bij een feestje maar het kan ook prima op een doordeweekse schooldag!

Hoe werkt Glow In The Dark nagellak precies?

Ook leuk is om met Glow In The Dark nagellak een nail art te maken! Bijvoorbeeld om er crackle nagellak overheen te doen of een french nail te maken.

De Glow In The Dark nagellak is niet altijd dekkend! Breng eerst een base coat aan en doe dan 1 of 2 dunne laagjes nagellak erover heen.

In het potje van de Glow In The Dark zit 15ml. Het potje is best groot en heeft een gouden dop.

De Glow In The Dark nagellak is in 4 kleuren verkrijgbaar onder andere roze, groen, oranje en blauw en is verkrijgbaar op wahira beauty webshop.

De roze is mijn favoriet! Welke vind jij het mooist? Laat het hieronder weten! 

You Might Also Like

4 Comments

 1. ik vind oranje wel koelll

  xx o0liekevs0o (twitter)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb gister de blauwe en de oranje gekregen! Ik had zelf de blauw opgedaan, had toch al blauw nagellak op, en me vriendin de oranje (ze bleef logeren) Ik schrok me helemaal kapot! want ik dacht, aahw! ze werken niet, maar toen BAM!het gaf vet cool licht! (:
  Ik ben er heel blij mee, en zeker een aanrader!
  xxxxxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow die glowen echt zeg! Mooi!
  Ps: ik ben het @nailart_addict :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, ik heb die potjes gezien op een site. Op de site (ook dus de foto die jij hier hebt van de 4 potjes) lijkt het alsof de groene het meest licht geeft. Is dat zo, of geven ze allemaal het meeste licht"? x

  BeantwoordenVerwijderen