twitter

Mijn Twitter account

1/05/2013

Hoi allemaal! Vandaag een kort artikel over mijn Twitter account @beauty_nailart.Mijn account tweet over nail art, fashion, make-up en nog veel meer. Ook zijn er regelmatig wedstrijden en spellen zoals #RaadDeNagellak, #Battle en het #SetjesSpel.

Elke week wordt er elke week een #FollowerVanDeWeek gekozen. Dat houdt in dat ik elke week een volger van mijn Twitter account kies, en die wordt dan de follower van die week. Als je dat wordt krijg je een klein prijsje zoals een follow back (FB), promoot of nagelstickertjes. Je maakt kans op de #FollowerVanDeWeek door te followen, veel te RTen, promoten en vaak mee te doen met spelletjes.

Mijn account bestaat sinds 18 augustus 2012 en is van één meisje.

Ik: "Heey! Ik ben Leanne. Ik houd ontzettend veel van nagellak! Zonder nagellak voel ik me kaal. Ik heb nu 70 potjes maar ik spaar pas sinds augustus! Hihi. Ik probeer veel op m'n account te tweeten, leuke spellen en wedstrijden te verzinnen en iedereen z'n vragen te beantwoorden. Maar dat lukt niet altijd. Als ik iets niet beantwoord, tweet het dan gewoon nog een keer. Soms heb ik zo veel mentions dat ik het niet zie."

Zo! Nu weten jullie wat meer van mijn Twitter account en van mezelf! Hopelijk ook wat nieuwe info. Ik hoop ook dat jullie me al volgden en anders het nu gaan doen. Dat zou ik heel leuk vinden!

You Might Also Like

0 Comments