essence

Believe it: essence en Justin Bieber samen op wereldtour

2/14/2013

Hoi allemaal! Sorry dat ik ff niet heb geblogd maar ik heb het best druk met school. Maar nu een artikel over Justin Bieber + essence! Lees je mee?

 

Beauty en muziek komen samen: essence is de officiĆ«le cosmeticapartner van de Justin Bieber “Believe”-Tour 2013. essence vergezelt de 18-jarige megaster op zijn talloze concerten in de Verenigde Staten en Europa, startend op 26 januari. Of het nu New York, Barcelona of Berlijn is – elke stad zal compleet uit z’n dak gaan als de “American Artist of the Year” de stad aandoet.

Behalve coole make-up stands bij geselecteerde concerten, biedt essence nog meer highlights aan: prijsvragen waarmee men kaartjes kan winnen, exclusieve Meet & Greets met Justin (compleet met reisarrangement en accomodatie), een gelimiteerde Trend Edition en goede doelenprojecten van Justin Bieber die door essence worden gesteund.  Met meer dan 15 miljoen verkochte albums, 48 miljoen fans op Facebook en ruim 3 miljard views op Youtube, is Justin Bieber een van de meest succesvolle jonge muzikanten van onze tijd. De in Canada geboren popster won al zeven American Music Awards en vijf European Music Awards, waaronder die van beste popartiest. Bovendien is hij de “meest gegooglede” persoon ter wereld.
  
Een succesvolle combinatie: met haar doelgroep is essence, het jonge cosmeticamerk, een perfecte match met de populaire zanger. Niet voor niets is essence marktleider (gebaseerd op verkoop in stuks) in 11 landen en overal het best verkopende cosmeticamerk in het lage prijssegment ter wereld!

En?! Vinden jullie het leuk? Laat het hieronder even weten!

You Might Also Like

1 Comments

  1. Omg ik haat JB als er strak superleuke LE uitkomen dan moet ik eerst goe nadenken en misschien neem ik ze dan mee waarom geen tour met 1D!!! Xx lieke (twitter: @o0liekevs0o)

    BeantwoordenVerwijderen