Merken & Producten

Headline Colors

3/24/2013


HC_SS13_Range
Hoi allemaal! Ooit wel eens gehoord van Headline Colors? Lees dit artikel en je komt er meer over te weten!

Wat zijn Headline Colors?
Headline Colors is dé grote hit uit Engeland. Deze must-have nagellak is geïnspireerd door de kleuren van de catwalk en de allerlaatste fashion trends. Headline Colors is gecreëerd in samenwerking met fashion insiders en trendwatchers. Per seizoen is er telkens weer een nieuwe lijn met dé 5 fashion kleuren. Elke limited-edition nagellak is beperkt verkrijgbaar, want als het nieuwe seizoen eraan komt, zijn de oude kleuren ook echt weg. Zo is er nooit een risico om een seizoen achter te lopen!
HC_SS13_Range


Headline Colors’ must-have limited edition lente/zomer kleuren:
- Glamour
Goud, metallic en glitter zijn de keywords voor de kleur Glamour. Goud wordt de kleur van de sierraden voor dit seizoen. Gezien bij Balenciaga en Vera Wang.
- Catwalk
Rood, warmte en luxe. De kleur Catwalk voldoet aan alle fashion eisen voor dit seizoen en is gezien op de catwalk bij Alexander McQueen en Christian Dior.
- Centerfold
Beige, camel en nude. De kleur Centerfold springt duidelijk in op de fashion trends van het moment. In de shows van Balmain en Alexander Wang komt deze kleur ook duidelijk naar voren.
- Poolside Party
Turqoise, aqua en party. Deze feel-good kleur geeft je een tropisch eiland gevoel. Volgens Chanel en Gucci is de kleur Poolside Party dé hit van het seizoen!
- Spotlight
Zilver, Holographic en creatief. Deze futuristische kleur laat je nagels stralen. Deze kleur is niet uit de spotlight te slaan en is te zien bij Jonathan Saunders op de catwalk.

Onder de grote dop zit nog een wat kleiner dopje zodat het lakken makkelijker gaat.
 Wil jij deze lakjes kopen? Kijk even op JohnBeerens.com

Wat vind jij van Headline Colors? Laat het hieronder even weten. 

You Might Also Like

0 Comments