Merken & Producten

Mascara Test

3/17/2013

Hoi allemaal! Vandaag heb ik een mascara test voor jullie! Door lezeressen van mijn blog getest. Lezen jullie mee?
image.jpeg
Naam: Maaike
Leeftijd: 13 jaar
Mascara: Essence - Get Big Lashes
Beschrijving: Goede mascara, geeft goed zwart af, er zit genoeg mascara op maar voor een extreme look NIET! Alleen een nadeel is dat hij je wimpers niet goed verdeeld, dat komt door het kwastje, dat is echt jammer want daar loop je dan echt vaak mee te klooien. Dan heb je wel iets van een borsteltje nodig.
Cijfer: 7,3Naam: Sophie
Leeftijd: 11 jaar
Mascara: MAX eyes mascara
Beschrijving: Je hebt de mascara in 2 varianten normaal en waterproef, ik heb de normale. De kleur mascara is zwart. De flacon is gewoon simpel zwart en er staat in zilveren letters MAX op door het roze randje kan je zien of die waterproef of normaal is. Het borsteltje is van rubber daardoor vind ik dat die het fijn doet. Trouwens nog een pluspunt, als je de mascara koopt zit het borsteltje niet in de mascara maar apart zo kan je dus zien hoe het borsteltje is! Ik vind dat de mascara een mooi effect geeft, gewoon mooie zwarte wimpers, het loopt niet uit in de regen en is makkelijk te verwijderen met oog make-up lotion! Ik raad wel aan om om drie maanden een nieuwe te kopen want na een paar maanden begint de mascara een beetje te prikken. Maar voor het geld 0,99 is dat wel te doen. Het is echt een goeie budget mascara!
Cijfer: 8,3 
Naam: Dominique
Leeftijd: 12 jaar
Mascara: Rimmel sexy curves
Beschrijving:  Hij heeft een heel fijn borsteltje maar hij gaat na 8 uur een beetje korrelen. Namelijk als ik ga slapen zitten er kleine korreltjes onder mijn ogen maar hij is heel FIJN.
Cijfer: 7,5 


2013-03-05 15.50.13.jpg
Naam: Maud
Leeftijd: 14 jaar
Mascara: Nivea max volume twist
Beschrijving: Het is een goeie mascara maar het is wel aan te raden om er een wimper kruller bij te gebruiken dan is het een super goeie mascara hij blijft ook goed zitten. 
Cijfer: 7,5 

Dit was de test! Hopelijk hebben jullie wat nieuwe mascara's ontdekt.
Welke van deze mascara's lijkt jou het fijnst? Laat het hieronder even weten.

You Might Also Like

3 Comments

  1. de nivea mascara ga ik echt een keer proberen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik ook de max mascara maar ik vind hem niet zo super x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. die van de action is tering slecht

    BeantwoordenVerwijderen