Nail Art Hulpmiddelen

3/22/2013

Hoi allemaal! Vandaag een artikel over nail art hulpmiddelen. Ik laat jullie zien wat je bij nail arten kunt gebruiken zodat het makkelijker wordt. Ik laat bijvoorbeeld zien wat een nagelwiel is en wat een dotting tool is. Misschien weet je het al, maar anders weet je het na het lezen van dit artikel! Veel plezier met lezen.


Allereerst ga ik jullie laten zien wat een dotting tool is en hoe je er mee werkt.

Dotting tool:
Een dotting tool is eigenlijk gewoon een stokje, vaak een leuk kleurtje, waar je gemakkelijk stipjes mee kan zetten. Aan dat stokje zitten bolletjes. Met die bolletjes zet je de stipjes door de in de nagellak te dopen en dan af te drukken op je nail art.
Een dotting tool is onder andere te koop op eBay.com en marktplaats.


Nagelwiel:
Een nagelwiel is eigenlijk een cirkel met nep nagels eraan. Op die nagels kan je super goed nail arten, nail arts uitproberen of gewoon een kleur uitproberen.
Een nagelwiel is o.a. te koop op marktplaats, eBay.com , papapa.nl en wahirabeautywebshop.nl

Een bokkenpootje:
Met een bokkenpootje kan je je nagelriemen naar achteren duwen. Zo worden je nagels groter. Ook kan je met een bokkenpootje makkelijk diamantjes ect op je nagel plakken.

Nail art penselen:
Deze heb je in verschillende soorten en maten. Ze zijn super handig bij een precieze nail art.

Ombre - sponsje:
Hiermee kun je gemakkelijk een ombre (kleuroverloop) maken. Door verschillende kleuren nagellak op het sponsje te doen en te stempelen op je nagel krijg je een mooi effect.
Stempelset
Met een stempel zet kan je mooie vormen op je nagel stempelen zoals bloemen, hartjes enz. Je hebt een stempelset van Essence.

Ik hoop dat het voor jullie nu wat makkelijker is om een nail art te maken.
Wat vindt jij een handig hulpmiddel bij nail arten? Laat het hieronder even weten!

You Might Also Like

3 Comments

  1. Ik heb zo stempel van esence bij kruidvat gekocht was moeilijk te vinden want was bijna overal uitverkocht ik vind het zelf erg leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb zelf ook zo'n stempel setje gekocht , helaas wet ik niet goed hoe het werkt :(

    BeantwoordenVerwijderen