Accessoires

Pandora Armband

3/21/2013


Hoi allemaal! Misschien kennen jullie het wel, een Pandora armband. Ik heb er een en ik ben er heel blij mee! Als je veder leest kom je nog meer te weten over m'n Pandora armband. Ik heb mijn Pandora armband al een tijdje. Ik ben er nog steeds super blij mee! Je spaart namelijk bedeltjes en die kan je dan aan je armband hangen. Ik heb nu 13 bedeltjes. Ook het slotje is super handig! Het is een scharniertje die je kunt dichtklikken. Zo gaat je armband minder snel los en verlies je hem minder snel.


Ik heb verschillende soorten bedels. Ik heb glas kralen, met diamantjes, zilver en waar iets aan hangt. Al die bedeltjes zijn best wel duur.

Je hebt niet alleen armbanden van Pandora maar ook kettingen en ringen.

Pandora kopen? Klik hier.


Wat vind jij van een Pandora armband? Heb jij er zelf ook een? Laat het hieronder even weten.


You Might Also Like

1 Comments

  1. Ik heb ook een pandora armband, bijna vol. Heb zelf allemaal zilver/goud. Heb ook een ring. Als ik geld heb wil ik een tweede. Heb nu 22 bedels

    BeantwoordenVerwijderen