Merken & Producten

Swatch L'Oreal 204 Boudoir Rose & 617 You Are Worthit

3/31/2013


Hoi allemaal! Ik heb afgelopen week niet zo veel geblogt. Aller eerst sorry hiervoor. Maar nu ga ik weer volop bloggen en vandaag blog ik over mijn twee nieuwe lakjes van L'Oreal. Kijken jullie mee naar de swatch?Aller eerst laat ik jullie L'Oreal - 204 Boudior zien. Het is zalmroze kleurig lakje, ik vind het niet een super lakje. Hij is best wel licht en valt niet zo op. Het kwastje is wel fijn. Je kunt in 1 streep heel je nagel lakken.


Dit lakje heet L'Oréal - 617 You Are Worthit. Het is een mooie paars/grijze kleur. Het is niet echt een zomer lakje maar dat maakt mij niet uit. Net zo als bij L'Oreal - 204 Boudior is het kwastje dik en fijn maar...ik deed dit lakje voor het eerst open zag het kwastje er zo uit...


Deze lakjes zijn €5,99 dus voor die prijs zou je eigenlijk wel verwachten dat het kwastje er normaal uitziet. 
Wat vindt jij van deze lakjes? Heb jij er ook? Laat het hieronder even weten.


You Might Also Like

0 Comments