Merken & Producten

Swatch Pick & Refill Etos Eyeshadow

3/20/2013


 Hoi allemaal! Oogschaduw is een best wel veel gebruikt beauty product. Bij de Etos heb je speciale bakjes waarin je je eigen kleuren oogschaduw mee kunt vullen. Kijken jullie mee welke kleuren ik heb uitgekozen.

Ik heb de kleuren zeeblauw, baby roze en paars met shimmers gekocht. Ik vind het heel handig dat je bij de Etos gewoon je eigen kleuren samenstelling kunt maken. Zo heb je altijd je eigen kleuren bij elkaar want vaak als je een palet koopt zitten er altijd wel een paar kleuren bij die je toch wat minder mooi vindt. 


Hierboven zie dat ik de kleurtjes heb geswatcht op m'n arm. Je ziet dat ze best wel licht zijn. In de paars zitten ook kleine shimmers. De zeeblauw is echt heel licht en de baby roze is gewoon een heel mooi nude kleurtje. Ik ben namelijk van de lichte kleurtjes. Behalve als het om nagellak gaat. Het doosje zelf kost €1,99 en de losse oogschaduw kost €1,50 per stuk. Het is dus super handig als je je eigen kleurtjes wilt samenstellen en het is ook niet zo heel duur. De kwaliteit van de oogschaduw vind ik ook best wel goed. Het blijft lang zitten maar ze zijn best wel licht.

Mijn cijfer: 8,0

Ik vind dat het best wel handig is om je eigen oogschaduw pallet samen te stellen. Vind jij dit ook handig? Of koop jij liever een kant en klaar pallet? Laat het hieronder even weten.
You Might Also Like

0 Comments