collectie

Trind Limited Edition 'Paradise Island'

3/16/2013

Hoi allemaal! Trind. Waarschijnlijk kennen jullie het merk wel. Ze komen met een nieuwe Limited Edition collectie. Deze nieuwe Limited Edition collectie heet 'Paradise Island'. Ze zijn speciaal voor de lente en de zomer en ik heb ze geswatcht voor jullie. Kijken en lezen jullie mee?


In deze Limited Editioncollectie zitten 4 lakjes. Blue Lagoon, Tropical Blue, Minti Mojito en Purple Sunset. De naam 'Paradise Island' verklapte het al een beetje. Het zijn kleurtjes gebaseerd op een tropisch eiland. Ik vind het echte knal kleuren. Hieronder zie je de swatch.


Blue Lagoon is een lekker fel blauwe en heldere kleur. Er zitten mooie blauwe glittertjes in. Dit lakje mocht natuurlijk niet ontbreken in deze Limited Edition collectie. Hij moet mij gelijk denken aan de blauwe lucht en zee. Om je nagel mooi te bedekken heb je wel 2 dunne laagjes nodig. Ik vind het geen probleem maar als je een in 1 keer dekkende lak zoekt is deze niets voor jou.


Dit lakje heet Minty Mojito. Ik vind het echt een waanzinnig mooie kleur. Het is natuurlijk een pastel tint. Daar houd ik van. Ik vind het echt een heel mooi mintgroen lakje. Deze is mijn favoriet uit deze Limited Edition collectie. Hij dekt ook goed na 2 laagjes.


Paars is nooit mijn favoriete kleur nagellak maar deze vind ik wel mooi. Het lakje heet Purple Sunset. Het is echt een knal kleur omdat hij lekker fel is en je nagels een mooie glans geeft. Op de foto heb ik 2 laagjes gelakt. Op m'n middelvinger kan je zien dat een derde laagje niet overbodig was geweest.


Dit lakje heet Tropical Blue. Mijn eerste reactie was dat ik hem eigenlijk wel iets te donker vond voor een voorjaar/zomer collectie. Maar na dat ik hem geswatcht heb vind ik hem toch ook wel erg mooi. Er zitten veel glittertjes in. Dat vind ik wel vrolijk voor de zomer. Deze vind ik beter dekken dan de andere lakjes uit deze collectie. Het kwastje van Trind vind ik erg fijn. Hij is wel een beetje dun maar hij smeert wel fijn. Ook waaraan je het kwastje moet vasthouden vind ik geweldig. De dop ligt eigenlijk gewoon in je had waardoor het super lekker vasthoud. 


Deze collectie vind ik over het algemeen erg mooi. Het zijn lekkere knal kleurtjes. De mooiste uit deze collectie vind ik wel Minty Mojito. Natuurlijk omdat het een pasteltint is. 


De prijs van deze lakjes is €9,95 per stuk. 

Wat vinden jullie van deze Limited Edition collectie van Trind? Laat het hieronder even weten.

You Might Also Like

6 Comments