Dior

Dior Saint Tropez

4/22/2013

Hoi allemaal! Ik heb 1 lakje van Dior. Ik ben er echt super blij mee. Ik vind het echt een super lakje. Wil jij de swatch zien? Lees dan verder.


Toen ik het flesje voor het eerst opendraaide schrok ik wel. Ik dacht dat ik de dop en het kwastje de eerste keer al meteen kapot had gemaakt. Maar nee, het hoort gewoon zo. Aan dat zwarte dopje zit het kwastje!


De kleur van Dior - Saint Tropez vind ik echt heel gaaf. Het is een mooie zeeblauwe kleur. Hij dekt ook mooi na 2 laagjes en met het kwastje kan je in 1 keer je hele nagel lakken. Daardoor zie je geen strepen.


Boven op de "nep"dop staat CD. Dat staat volgens mij voor Christian Dior. De dop is zilver. Dat geeft een chic effect. Alleen op de foto's zie je daardoor wel m'n roze camera. 


Ik heb dit lakje in Parijs gekregen van m'n tante. Dit lakje herinnert me dus aan die super vakantie!


Ik ben echt super blij met dit lakje. Hij komt uit Parijs, dekt goed, is een super mooie kleur en het kwastje is hartstikke fijn. 

Heb jij ook een lakje uit een bepaalde stad of land?

You Might Also Like

3 Comments