Merken & Producten

Etos Long Tasting Nail Polish

4/20/2013

   

Hoi allemaal! Ik had al verteld dat ik twee nieuwe lakjes had en dat ik ze binnenkort zou swatchen (Etos Nagellak). Nou, na een aantal dagen wachten is hier eindelijk de swatch.Aller eerst, sorry voor de super grauwe foto's, maar het was super donker weer buiten.

Ik heb 2 kleurtjes gekregen. Een okergele en een koraalrode. Allebei vind ik het best wel mooie kleurtjes. In het potje zit ook genoeg, namelijk 5 ml. De kwastjes zijn niet dik, (Dat vind ik altijd fijn omdat je dan in 1 keer je nagel kunt lakken.) maar als de nagellak opdroogt zie je (gelukkig) geen strepen. Ik vind  het wel jammer dat de lakjes geen namen hebben.


Dit is de okergele lak. Dit nagellakje dekt pas na 3 à 4 lagen. Dat is wel jammer. De kleur vind ik wel heel mooi. Ook al zag je deze kleur veel van de winter, ik vind het ook wel een leuk kleurtje voor in de zomer. 


Dit is echt een hele frisse, zomerse kleur. Tegenover het okergele lakje dekt deze wel gewoon in 1 à twee laagjes. Best wel raar. Dit lakje vind ik qua kleur minder dan de okergele, maar deze dekt gewoon weer veel beter.


Deze lakjes zijn voor €2,53 per stuk te halen bij de Etos. 

Heb jij lakjes van de Etos? Wat vind je van die lakjes? 

You Might Also Like

0 Comments