Accessoires

Jazmania.eu Wikkel-Armband

4/21/2013


Hoi allemaal! Vandaag heb ik voor jullie een review over 1 van de sieraden van jazmania.eu. Kijk je mee?

Toen ik het pakketje open maakte zat het in een leuk paars papiertje. Ook zat er een touwtje met daaraan een knoop en kaartje aan. De knoop vind ik echt hartstikke leuk, want er staat jazmania.eu op! Ook zat er een heel schattig gelukspoppetje bij. Maar dat was niet het enige leuke aan het pakketje. In het het pakketje zat namelijk een super leuke wikkel-armband. 


Hier heb ik hem 4 keer om m'n pols. Ik weet niet of dat wel de bedoeling is, maar bij 3 keer valt hij van m'n pols af. Waarschijnlijk heb ik nog te dunne polsen.


Maar het is in ieder geval een hartstikke leuke armband. In het midden zit een grote bloem met daarnaast ringetjes. Dat geeft wel een stoer effect. ook zitten er gekleurde touwtjes om de armband heen gedraaid in de kleuren wit, rood en mosgroen. Dat geeft net weer een ander effect.


De armband heeft 3 drukknoopjes waarmee je hem vast kunt maken. Dat is wel handig, omdat je hem dan groter en kleiner kunt maken. De drukknoopjes zijn gelukkig niet zo slap, waardoor ze na 10 minuten alweer open schieten. Om de armband af te doen moest ik zelfs wat kracht zetten!


Ik vind het een hele leuke armband. Hij is stoer, je kunt hem op verschillende standen zetten en hij schiet niet zomaar los. 


Ook zitten er in de wikkel-armband nog ringetjes. (Dat zie je hierboven)


Deze armband is vanaf dit weekend te koop op jazmania.eu


Wat vind jij van deze armband? Heb jij al een wikkel-armband? 

(PS. Nog opzoek naar een snorren-sieraden? Ook deze zijn binnenkort te koop op jazmania.eu!)

You Might Also Like

1 Comments