Life-Quotes

4/27/2013

Hoi allemaal! Mijn iPod en telefoon staan helemaal vol met quotes. Sommige herken ik, maar andere kloppen voor geen meter. Vandaag heb ik een artikel voor jullie met Life Quotes. Kijk je mee?


Deze vind ik wel mooi. Het gaat over je persoonlijkheid en die herken ik er grotendeels wel in terug.

Bij deze heb ik niet zo heel veel te zeggen. Hij klopt gewoon! Je moet niet wachten op het perfecte moment, maar maak het moment perfect!

Deze is super kort, maar wel duidelijk. Je hebt altijd van die herinneringen die je gewoon nooit vergeet. 

Deze vind ik wel leuk. Je moet gewoon altijd blijven lachen en positief denken. Ik denk nogal vaak negatief. Het is gewoon veel beter om positief te denken, maar bijna iedereen denkt wel eens negatief over iets. 

Geniet van de kleinste dingen... Tja, dit klopt ook wel, maar het licht eraan wat ze met de kleine dingen bedoelen, toch?Haha, hebben we toch nog iets geleerd van wiskunde.

Aan deze 5 regeltjes ga ik me proberen te houden. Zo moeilijk kan het waarschijnlijk niet zijn. Heb vertrouwen, blijf proberen, blijf lachen, lach om problemen en blijf als een jong als een kind."Ik ben wie ik ben. Je goedkeuring is niet nodig." Klopt toch? Verander je niet voor andere mensen en blijf gewoon wie je bent. Zo ben je het leukst :)

Dit waren wat Life Quotes. Misschien kende je er sommige al.


Wat vind jij van de bovenstaande quote? 

You Might Also Like

2 Comments