Merken & Producten

MAX Effect 3D Bourjois Lipgloss - 15 Rose Yummy

4/13/2013


Hoi allemaal! Vandaag heb ik een swatch van een lipgloss van Bourjois. Kijken jullie mee?


Het potje vind ik echt heel leuk! Door de rondingen. Ook is de lipgloss best wel groot. Er zit 6,5 ml in. De dop is ook groot. Dat vind ik zelf wel fijn, want dan houdt de dop makkelijker vast bij het aanbrengen van de lipgloss.Deze lipgloss is Bourjois - 15 Rose yummy. De naam vind ik echt toepasselijk want de lipgloss heeft de kleur van een roos. In het flesje ziet hij er wel donkerde uit dan als je hem op je lippen hebt. Maar hij geeft alsnog een leuke, frisse glans.  De lipgloss blijft lang zitten. Zelfs toen ik dronk bleef hij zitten maar als je gaat eten word de kleur wel minder. Voor de rest is het niet een hele plakkerige lipgloss (gelukkig!). Als ik iets vies vind is het lipgloss waarvan je lippen aan elkaar van blijven plakken. Deze lipgloss is vrij dik waardoor hij een heel klein beetje plakkerig is maar daardoor blijft hij wel lang zitten.


Gelukkig heeft de lipgloss een sponsapplicator! Dat vind ik fijn aanbrengen. 

(Let niet op m'n beugel!)

Deze lipgloss kopen? Klik dan hier

Over het algemeen vind ik het een prima lipgloss! Hij blijft lang zitten, dekt goed en geeft een mooie glans.
Wat vind jij van deze lipgloss? Laat het hieronder even weten!

You Might Also Like

2 Comments

  1. Echt een supermooie lipgloss!!!!!! Maak je ook nog een keertje een vriendinnentest?! Maar hij staat bij jou echt heel erg mooi hoor, en wat maakt je beugel nou uit!!!???!!!

    BeantwoordenVerwijderen