Merken & Producten

Maybelline Color Show

4/15/2013


Hoi allemaal! Maybelline heeft nieuwe lakjes! Color Show. Het zijn behoorlijk veel leuke kleurtjes! Ik heb er 2 gekocht. Kijken jullie mee?Ik liep in de Kruidvat en er waren zoveel leuke kleurtjes dat ik echt niet kon kiezen! En toen viel m'n oog op de Color Show collectie van Maybelline. Het was 1+1 gratis! Dus ik kwam thuis met 2 lakjes.


Als eerste kocht ik 349 Power Red. Het is een mooi rood kleurtje voor de zomer. Na 1 laagje dekt de kleur al mooi. Het kwastje is best dun maar als je lakt zie je geen strepen.


Dit mooie baby blauwe kleurtje is 651 Cool Blue. Dit lakje heeft 2 laagjes nodig om goed te dekken. Ook dit vond ik wel een mooi kleurtje voor de zomer en daarom nam ik deze ook maar mee. Dit kwastje is natuurlijk hetzelfde als die van 349 Power Red.


Ik vind het hele leuke lakjes. Ze dekken best goed en het zijn mooie kleurtjes. Ik heb ze voor €3,99 gekocht bij het Kruidvat. 

Wat vind je van deze lakjes? Laat het hieronder even weten.

You Might Also Like

1 Comments