Merken & Producten

Pakketje Van Prettypure.nl

4/02/2013


Hoi allemaal! Ik heb een heel leuk pakketje gekregen. Het pakketje komt van de webshop prettypure.nl waar je biologische cosmetica en eco cadeaus kunt kopen. Kijken jullie mee wat er allemaal in zit?

Toen ik het pakketje open maakte zat het keurig in een dikke envelop. Daar zaten de producten ingepakt met een leuk paars papiertje erom heen. Dat vond ik er al meteen super leuk uitzien!

In het leuke paarse inpakpapier zaten 4 producten. Een lipgloss, een soft eyeliner, een gezichtsmasker en een haar masker.

     

Mijn mening: Als eerste ging ik de lipgloss uitproberen. Het is een mooie donker roze kleur met shimmers (glittertjes) erin. De lipgloss heet Berry Passion 06 en is van Lavera. De lipgloss blijft lang zitten en geeft een mooie kleur.
Mijn cijfer: 8,5

  

Mijn mening: Ook zat er in het pakketje een soft eyeliner. Deze eyeliner is ook van Lavera. Ik vind de eyeliner echt geweldig! Het is een van de eerste eyeliners waar ik tegen kan. Van bijna alle make-up krijg ik uitslag maar van deze niet. Ook zet deze eyeliner een mooie zwarte streep, sommige eyeliners doen dat ook niet. Ook zit er aan de andere kant van de eyeliner een sponsje. Dat vind ik ook heel handig. De kleur van deze eyeliner is zwart.
Mijn cijfer: 9
(Wil jij deze eyeliner kopen? Klik dan hier)


Mijn mening: Ook kreeg ik een huid masker! Ik vond dat echt super leuk. In dit zakje zat meer dan genoeg voor mijn hele gezicht. Soms heb je van die maskers waar gewoon te weinig inzit. De geur vond ik wat minder maar dit maskertje heeft echt gewerkt! Mij  huid in nu  super zacht!
Mijn cijfer: 8


Mijn mening: In het pakketje zat ook een haar masker. Om eerlijk te zijn: Ik HAD nog nooit een haar masker gebruikt! Gelukkig stond er een Nederlandse beschrijving op de achterkant! Dus ik volgde de beschrijving en volgens mij is het goed gelukt.
Ook in dit zakje zat meer dan genoeg. Ik heb best dik haar maar het was gewoon meer dan genoeg. Ik vond dit haar maskertje ook heerlijk ruiken.
Mijn cijfer: 8

Over het algemeen vind ik de producten die ik heb gekregen echt top! Ik kon ook tegen alle producten. Het gemiddelde cijfer is een 8,4! Ik ben dus zeer tevreden over deze producten en Lavera.

Deze producten zijn allemaal te koop op www.prettypure.nl  en ze hebben daar nog veel meer leuke producten waaronder:
Badzout rose garden


(Als je op het plaatje klikt ga je automatisch naar de link waar je het product kan kopen) 

Wat vind jij van deze producten? Ga jij wat bestellen op www.prettypure.nl? Laat het hieronder even weten!

You Might Also Like

2 Comments

  1. wauw! super leuk. ik kanm ook nergens tegen. miss wel tegen deze!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie lipgloss! Heb jij dit gewoon van die site gekregen? of gekocht? x ( www.beautybloggernoa.blogspot.nl )

    BeantwoordenVerwijderen