Merken & Producten

Bourjois Foudation Flower Perfection 53 Light Beige

5/25/2013

Hoi allemaal! Ik kreeg een tester thuis gestuurd van een product van Bourjois. Namelijk de foundation 53 Light Beige. Ik heb hem voor jullie geswatcht.

Ik heb eigenlijk nooit foundation op. Mijn huid is niet extreem wit, dus ik vond het eigenlijk niet zo nodig. Tot dat ik deze Bourjois foundation ging swatchen. M'n huid werd veel egaler en 1 kleur. Ik vond het toen opeens hartstikke mooi! Hieronder zie hoe mijn huid voor en na de foundation is en was.

Vóór


Zie je het verschil? Misschien is het hieronder nog wat duidelijker.


Wauw, als je het zo op de foto bekijkt zie je het verschil nóg beter dan in het echt. Ik vind dit echt een super goede foundation. Hij dekt mooi, je ziet geen strepen, ik krijg er geen uitslag of jeuk van (zoals bij de meeste beauty producten) en hij blijft de hele dag zitten. Deze kleur is wel iets te licht voor m'n huid. Als hij 1 tint donkerder was geweest was hij misschien nog mooier, want m'n huid word van deze foundation niet echt bruiner, en dat is toch wel de bedoeling.


Hierboven zie je de swatch op m'n arm. Mijn arm is nog erg wit, vandaar dat de kleur hier er best wel donker uitziet.


Ik had deze Bourjois foundation op gedaan naar school en bijna iedereen zei: "Wat is je gezicht mooi egaal!" "Wauw, mooi die foundation!" Van m'n omgeving kreeg ik dus ook hele positieve reacties. 

Deze foundation is Bourjois Flower Perfection 53 Light Beige.


Volgens mij is dit wel een geslaagde swatch. Nog een keertje samengevat: Dekt goed, je ziet geen strepen, ik krijg er geen allergische reactie van en hij blijft de hele dag zitten. 


Gebruik jij wel regelmatig foundation? Zo ja, van welk merk? 

You Might Also Like

2 Comments