cadeautjes

Cadeautjes Uit China!

5/27/2013

Ik heb een tante die regelmatig reist. JordaniĆ«, Cuba, Japan en in nog veel meer landen is ze geweest. Als ik niet meer op school had gezeten was ik overal mee naar toe gegaan (als het mocht natuurlijk ;D).

Deze keer is m'n tante naar China geweest! Super stoer. Altijd als ze op reis is geweest neemt ze wat cadeautjes mee. Super lief. Deze keer dus ook weer.


Onder andere kreeg ik 3 paar super schattige oorbelletjes! Paarse bloemetjes, blauwe bloemetjes en bolletjes. Ik vind ze hartstikke leuk.
Ook kreeg ik deze sjaal. Hij is paars en er zitten gekleurde strepen in geborduurd. Hij is super groot en warm. Ik weet nog precies waarbij ik hem kan dragen, maar ik vind wel wat.Dit tijgerprint hempje kreeg ook. Zelf houd ik niet zo van drukke printjes en dieren printen, maar dit hempje kan prima onder een wat rustiger zwart jasje of vestje.Zelf heb ik een echte Pandora armband, maar in China is bijna alles fake en namaak, dus ook de Pandora armbanden. In China kan je dus voor heel goedkoop een Pandora armband kopen! Super leuk dat ik er ook een kreeg. Ik heb een leren gevlochten armbandje gehad. Hij ziet er precies hetzelfde uit als de echt, maar alleen op het slotje zit 1 klein verschilletje. Op de O van Pandora staat bij de echte een soort van kroontje op de O en bij de neppe armband niet. Toch bizar! Ik vind het in ieder geval een super leuke armband. Of hij nou nep is of niet.Het allerleukste cadeau vond ik toch wel (je raadt het waarschijnlijk wel) de nagellakjes! Het zijn 4 verschillende kleurtjes. Paars met shimmers, geel, roze en blauw. Het potje is een hartje. Echt super cute! Ik heb ze nog niet geprobeerd, maar je zal zeer binnenkort een swatch van deze lakjes zien. 

Dit waren de cadeautjes. Ik vind ze super leuk! Echt super lief dat ze altijd cadeautjes voor me mee neemt!

Heb jij ook spulletjes uit het buitenland? Zo ja, wat? Of heb je zelf wel eens wat buitenlandse spulletjes gegeven aan iemand?


You Might Also Like

2 Comments