make-upkwast

Make-Up Kwast MAKEUP-BESTELLEN

5/29/2013


Hoi allemaal! Ben jij opzoek naar en grote, mooie make-up (foundation) kwast? Dan moet je zeker deze review lezen over 1 van de make-up kwasten van MAKEUP-BESTELLEN.


Ik had het over deze make-up kwast! Ik vind hem er super mooi uitzien. Hij ziet er chic uit doordat de puntjes van de haren donkerder zijn dat de rest van de kwast. Hij is heek fijn om foundation op te brengen of voor blush.


Deze kwast is bedoeld voor foundation aan te brengen. De haartjes staan dicht bij elkaar, waardoor je geen strepen ziet. De kwast voelt ook zacht aan als je hem over je huid strijkt. (Het klinkt raar, maar toen ik hem uitpakte heb ik hem eerst eens wat keer over m'n wangen gestreken. Hij voelde z├│ zacht aan!) 


Uit de kwast vallen geen haartjes. Dat vind ik wel fijn. Ook word de foundation goed verdeeld waardoor je geen vlekken krijgt. Ook is de kwast makkelijk schoon te maken. Eerst deed ik foundation opbrengen met m'n vingers, maar met deze make-up kwast gaat het echt beter.

Hoe breng jij foundation aan?

You Might Also Like

2 Comments

  1. Ik hou niet van foundation aanbrengen met mijn vingers. De kwast ziet er goed uit

    BeantwoordenVerwijderen