Fashion

Shoplog Nijmegen

5/26/2013


Hoi allemaal! Ik ben naar Nijmegen geweest. Zelf vind ik het een super leuke stad. Ik kom er wel een paar keer per jaar en ik slaag er altijd goed. Ook deze keer weer. Ik heb dit keer niet zoveel gekocht, maar ik wilde er toch een shoplog van maken. 

Aller eerst ben ik naar de H&M geweest. Ik heb super veel gepast, maar uiteindelijk maar een paar leuke dingetjes gekocht. Onder andere heb ik een neon oranje jurkje gekocht, oorbellen en nog een shirtje. Ook bij de G-Star heb ik nog een leuk shirtje gevonden. Het is een hemdje met daarover een wat wijder shirtje met aan de zijkant een knoop. Zo'n knoop aan de zijkant zie deze zomer super veel en ik vind het hartstikke leuk!
Ook was ik nog opzoek naar een paar leuke sandaaltjes. Het liefst iets met een roze accentje. Ik vond een leuk paar van Tommy Hilfiger.Bij de ONLY haal ik haast al mijn broeken. Het zijn bijna altijd skinny jeans. Gewoon omdat ik het er leuk uit vind zien en ze zitten lekker. Deze keer heb ik er een leuke neon roze skinny jeans gekocht! Roze zie je best veel in mijn kast. Ook heb ik nog een baby roze skinny jeans gekocht. Deze is van de Vero Moda. 

Dat was het! Ik ben super blij met m'n aankopen. Ik ben nu alleen nog opzoek naar een paar sneakers en nog wat shirtjes. Dan is mijn stash compleet. 

Normaal als ik naar Nijmegen ga koop ik bijna altijd wel wat bij de Lady Sting. Maar dit keer zag ik er bijna niks leuks.

Dit was het shoplog! Shop jij ook wel eens in Nijmegen? Welke winkels zijn jouw favoriet?

 

You Might Also Like

2 Comments