HEMA

Swatch Dead Sea Mask HEMA

5/30/2013

Hoi allemaal! Misschien weet je het al. Bij de HEMA krijg je nu bij een bepaald bedrag (ik weet niet bij hoeveel) een kraskaart. Als je 3x PRIJS krast mag je wat uitzoeken van zo'n tafel met allerlei spulletjes. Je kon kiezen uit bellenblaas, lipcare, chips en nog veel meer. Maar ik koos een masker en die heb ik vandaag voor jullie geswatcht.Ik koos het masker "Dead Sea". Ik dacht dat het wel lekker zou ruiken. Maar nee, toen ik hem opdeed was m'n eerste reactie: "IEW! Dit stinkt naar wc-eend!" En het is echt zo. Het ruikt naar schoonmaakmiddel voor het toilet. 


Na het opbrengen moest ik hem 10 tot 15 minuten laten intrekken. Ik heb hem 11 minuten laten intrekken, want na 10 minuten vielen de stukken van m'n wangen af. Hij was echt super hard geworden en het voelde super gek op te praten en te lachen met dit masker op. 


Hierboven zie je het masker op m'n gezicht na 11 minuten. Het masker was vrij gemakkelijk van m'n gezicht af te halen. Ik hoefde hem er niet af te trekken, maar met een washandje met lauw water was hij er binnen 2 minuten af. Gelukkig!


En dan het eindresultaat... Ik weet eigenlijk niet waarvoor dit masker heeft geholpen. M'n huid is er niet zachter op geworden of mooier. Op de achterkant van het zakje staat dat het dat het helpt onzuiverheden te verwijderen. Nou, daar merk ik niks van. Maar ja, wat wil je van een gratis masker. Ik vond het in ieder geval wel leuk om het masker te gebruiken. Ook al heeft het niets geholpen. 


Gebruik jij wel eens een huidmasker?

You Might Also Like

3 Comments

  1. Er staat een foutje in het artikel, Het is niet geswachst maar getest.
    Leonie - www.beauty-experiments.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wc eend, klinkt niet lekker

    BeantwoordenVerwijderen