Accessoires

Tiny But Irresistable Armbandje

5/02/2013

Hoi allemaal! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten zit ik op Twitter en win ik regelmatig leuke dingetjes. Ook afgelopen week heb ik wat gewonnen. Dit keer heb ik op Twitter een tiny but irresistable armband. Ik dacht dat het misschien wel leuk was om dit armbandje met jullie te delen en een kleine review erover schrijven.


Het armbandje heb ik gewonnen bij het account @www_juweline_nl. Dit account heeft ook en webshop waar nog veel meer armbandjes, kettingen, oorbellen en nog veel meer verkrijgbaar zijn.


Eerlijk gezegd had ik nog nooit van een tiny but irrisistable armband gehoord. Ik weet trouwens nog steeds niet hoe je het uitspreekt. Maar dat doet er niet toe, want het zijn super schattige armbandjes  Ik heb het armbandje met het roosje gewonnen maar je hebt er nog een paar. 

Het armbandje is een klein goudkleurig armbandje met in met midden een schattig crèmekleurig roosje. Aan het einde van het armbandje zitten 3 ringetjes, zodat je de armband op verschillende standen in kunt stellen. Aan het andere uiteinde van het armbandje zit een klein slotje. Dit is een vrij gemakkelijk slotje. Je krijgt hem makkelijk bij jezelf om en hoeft niet iemand anders er bij te gaan roepen. Haha, dat heb ik zelf wel eens. Ik heb dan een armband die ik bij mezelf maar niet om krijg, maar dan vraag ik het gewoon even aan iemand anders! Dat hoeft bij dit armbandje dus niet.


Ik vind het over het algemeen een best leuk armbandje. Dit armbandje is dus te koop op www.juweline.nl.


Wat vind jij van dit Tiny But Irresistable armbandje? Heb jij al zo'n armbandje?


You Might Also Like

1 Comments