dip dye

Dip Dye. Hot Or Not?

6/04/2013

Je ziet het tegenwoordig veel: gekleurde lokken in je haar. Ook wel "Dip Dye" genoemd. Ik weet nog niet helemaal wat ik er van vind. Sommige vind ik hartstikke mooi, zoals de punten van je haar iets lichter verven dan de rest van je haar, maar er zijn ook kleuren die ik maar niks vind.

Je kunt met haarkleuren veel variëren. Op internet zie ik wel eens plaatjes van regenboog haar, maar ik heb het nog nooit in het echt gezien?! Jij wel? Wat ik wel een keer heb gezien is een roze dip dye. Bij haar vond ik het best mooi staan, maar zelf zou ik het niet willen.


Wauw, dit vind ik wel mooi.
Wauw!


Té roze!

Wat ik echt té overdreven vind is een blauwe dip dye. Het ziet er super nep uit. Nee, blauw vind ik niks.


Dit vind ik nog best mooi, maar ik zou het zelf NOOIT willen. Mooie ogen!


Hieronder zier een paar dip dyes die ik echt verschrikkelijk vind! 


Lijkt wel een zeemeermin!

Ik vind deze hierboven echt afschuwelijk!


Met dat paars is het best wel gaaf!

Oké, nu komen de mooie dip dyes die ik wel mooi vind.Jessica Alba Long Curly Dip Dye Synthetic Wig

De meer natuurlijkere dip dyes vind ik persoonlijk mooier. Jij kunt natuurlijk een blauwe dip dye wel mooi vinden! Denk eraan dat dit een heel persoonlijk artikel is. 


Een dip dye kan je laten zetten bij een kapper of je kan het zelf doen. Van L'Oreal heb je nu speciale pakketje waarmee je gemakkelijk je eigen dip dye in je haar kan verven.


Zo doe je het:Wat vind jij van een dip dye? Wat is jouw favoriete kleur? Of heb je er misschien zelf een?


You Might Also Like

2 Comments