help

Help! Ik Heb Keuzestress!

6/01/2013

Hoi allemaal! Ik denk dat we allemaal wel eens last hebben van keuzestress. Ik in ieder geval heel vaak. In dit artikel heb ik een paar tips voor jullie. 

Keuzestress betekent eigenlijk gewoon dat je niet weet wat je moet kiezen. Bijvoorbeeld: je ziet 2 leuke broeken, 2 verschillende kleuren. Je vindt ze allebei hartstikke leuk, maar je mag er maar 1 kopen. Welke kies je?


Tips bij het kiezen van de juiste broek (de broek is het voorbeeld):

Trek ze allebei aan. Misschien staat 1 je veel minder leuk, dan is je keuze snel gemaakt. 

Ook kan je het aan een verkoopster vragen welke zij leuker vind staan. Die mening kan je ook meenemen in je keuze. Denk er wel aan dat je niet blind vertrouwt op iemand anders z'n mening. Jij moet het tenslotte dragen.


Denk rustig na: "Welke past het best bij mij en heb ik al iets wat ik kan dragen op deze broek?"

Weet je het dan nog niet, ga dan op je gevoel af. "Welke pakte ik het eerst?" "In welke broek voel ik me het fijnst?" 

Voor de rest moet je gewoon vertrouwen op je gevoel. En als je ├ęcht niet kan kiezen, laat ze dan maar gewoon hangen en denk er nog eens over na. Je kunt ze natuurlijk altijd via internet bestellen. 

(Deze tips zijn vanuit het voorbeeld van de 2 broeken) 

Heb jij wel eens keuzestress? 

You Might Also Like

1 Comments

  1. Leuk artikel!

    Keuzestress heel bekend, ik kan heel slecht of eigenlijk kan ik niet filteren en vindt veel dingen leuk dus meestal maak ik geen keuze en koop ze alle 2(als het gaat om keuze van 2).

    Een voorbeeld: Laatst was ik bij de Primark, ze hadden leuke gekleurde broeken voor maar 13 euro. Uiteindelijk heb ik 4 kleuren gekocht :s ik heb geen keuze gemaakt oa omdat ze zo goedkoop waren.

    Ik moet echt leren om keuzes te maken en maar 1 variant te kopen ipv alle leuks.

    BeantwoordenVerwijderen