foto's

Het Is Zomer!

6/26/2013

Jaaaaaa! Het is zomer sinds afgelopen vrijdag. Ik weet niet hoe het weer bij jullie was afgelopen dagen, maar bij mij waren ze niet echt super. Heel de zondag regen. Als het bij jou ook zo regent, dan heb ik wat super zomerse foto's om je op te vrolijken. Vandaag heb ik heel internet afgezocht voor jullie om dingen te zoeken waarbij ik meteen een zomers gevoel krijg.


Ik zie mezelf al liggen!

fly above the ocean

dreams comes true | via Tumblr
Dit vind ik nou echt een super leuke, zomerse nail art. Mintgroen, lichtroze en zilver.

dreams comes true | via Tumblr

I LOVE THIS! | via Tumblr
Gave sieraden en nagellak.

xo | via Tumblr

Tot zover de random foto's. Ook heb ik wat liedjes die echt perfect bij de zomer vind passen:Mijn favoriete zomer kleuren zijn op dit moment lichtroze en mintgroen. Ik vind het echt super frisse kleurtjes. De pasteltrend van deze zomer is helemaal wat voor mij, de neon trend heb ik groot en deels overgeslagen. 

Vrolijke nail arts vind ik echt heel leuk. Natuurlijk met pastelkleurtjes!
Na al deze liedjes en foto's heb ik een aardig zomers gevoel gekregen. Van mij mag het snel 25+ worden. Voor iedereen die nog een week of misschien nog wel meer naar school moet: succes! Ik moet nog 2 weken en ik ben van plan om in de vakantie (voor mij 8 weken) fulltime te gaan bloggen met minstens 1 artikel per dag.

Bij wat krijg jij een echt zomer gevoel?

You Might Also Like

0 Comments