make-up

Multiplay Pupa 09 Deep Black

6/19/2013

Ik kreeg weer een pakketje met een leuk product thuis gestuurd! Dit keer over een product van Pupa Multiplay, namelijk een oogpotlood. Mij leek het wel leuk om een swatch over dit product te schrijven. Vandaar dit artikeltje.

Wat mij meteen opviel toen ik het oogpotlood testte op m'n hand, was dat hij echt super zwart is! Echt niet normaal. Er zit dus meer dan genoeg pigment in dit oogpotlood van Pupa make-up.

Hierboven zie je de 'potloodpunt' van het Pupa Multiplay oogpotlood. Het is een best wel creamy punt, waardoor je mooie vloeiende lijnen kunt zetten. Je kunt dit potlood volgens mij niet slijpen.

Wat echt super handig is, is dat er aan de andere kant van het potlood een sponsje zit. Hierdoor kan je de lijn mooi en egaal uitgeven. Ook maak je het pigment zo iets lichter.

Hierboven zie je dat ik in m'n waterlijn een dun lijntje heb gezet. Voor de rest heb ik alleen mascara op. Ik vind het geheel best zwart.

Het oogpotlood blijft ook heel lang zitten. Dat vind ik echt heel fijn. Hij is er niet binnen een uur al af, maar blijft echt de hele dag zitten. Ik kreeg hem er zelfs niet heel goed af, kun je nagaan.

Dit was de swatch alweer. Het is het oogpotlood: Pupa Multiplay 09 deep black. Ik vind het echt een aanrader. Vooral als je opzoek bent naar een heel zwart potlood is deze echt super.

Welk oogpotlood gebruik jij? 

You Might Also Like

0 Comments