bucket list

My Bucket List Before I Die

6/21/2013

Een grote kast met schoenen hebben, zwemmen in de dode zee, in een limo rijden... Tja, dat lijkt mij wel wat! Ik heb nog heel veel dromen die ik met jullie wil delen. Vandaar dat ik vandaag een artikel voor jullie heb geschreven waarin al m'n dromen aan de orde komen. 
Ik behandel m'n dromen van links naar rechts en daarna het rijtje eronder van links naar rechts. Je hebt het vanzelf wel door.


Het lijkt mij geweldig om voor heel weinig geld toch heel veel leuke dingen te shoppen. Op dit moment heb ik echt een shop-tik volgens mij. Het is wel jammer dat ik door de stad loop en haast nooit iets leuks kan vinden.

Lopen over de Chinese muur betekent dat ik in China ben! Dat lijkt mij echt gaaf. Het lijkt mij gewoon tof om de muur te bekijken, maar ik wil er geen dagen overheen wandelen.

Ik ga nog lang niet trouwen, hoor! Maar ik kijk vaak op TLC naar 'Four Weddings' en dan zie ik soms bruiloften voorbij komen waarbij ik denk: "Wauw, zo wil ik ook trouwen!"

Ik heb nog nooit een 'paint fight' gedaan. Hij lijkt me wel lachen om iedereen onder te gooien met verf.


Zoals ik net al zei kijk ik vaak naar Four Weddings op TLC. Sommige bruidsmeisjes hebben echt van die super mooie jurken aan. Dan heb ik zo'n gevoel dat ik ook ooit een bruidsmeisje wil zijn.

In een limousine rijden staat heel hoog op mijn Bucket List. Hij lijkt mij echt geweldig om in een mega 'auto' te rijden met van die geblindeerde ramen.

Tja, op safari in Afrika lijkt mij ook stoer. Zebra's en herten is nog leuk. Als ik maar geen leeuw tegen kom!

In de dode zee 'zweven' lijkt mij ook tof. Ik heb wel een beetje een angst om in waters te zwemmen waar vissen in zitten. Gelukkig is het water zo zout dat de vissen die in aanraking komen met het water uit de dode zee meteen dood gaan.


Ik twijfel er eigenlijk wel over of ik wel al het eten wil proberen. Iets dat nog leeft hoef ik echt niet! En ook niet als het op je bord ligt en het je nog aanstaart.

Waarschijnlijk heeft iedereen wel eens een sneeuw engel gemaakt, alleen bij mij lukt het gewoon nooit! Als ik opsta uit de sneeuw verpest ik hem altijd meteen.

Een korset. Hoe ouderwets! Maar eigenlijk vind ik sommige wel mooi... Ik wil dan echt eentje van heel vroeger dragen. Is er toch nog iets leuk aan geschiedenis!

Vroeger keek ik naar 'De Kleine Einsteins" (waarschijnlijk schrijf je het anders). Daar zag ik dan altijd het opera huis uit Sydney. Toen had ik al zo'n gevoel dat ik erheen wilde. Dat gevoel heb ik eigenlijk bij alle landen/plaatsen/gebouwen.


Shoppen in New York staat ook heel hoog op m'n Bucket List! Mij lijkt het zo'n gave stad.

Tja, ik weet eigenlijk nog niet helemaal zeker of ik zelf wel Jeffery Campbell schoenen wil. Als ik er mensen mee zie lopen vind ik ze wel stoer, maar of ik ze zelf wil...

Ben & Jerry's ijs... Zoooo lekker! Ik ben vroeger wel eens naar Veere (Zeeland) geweest en daar hadden ze toen een Ben & Jerry's winkel. Jammer dat hij er nu niet meer zit.

Met een pinguïn knuffelen. Super cute, toch?


Ik vind kamelen best wel raar, maar toch zou ik er een keer op willen rijden.

Een populair blog maken is een van m'n grootste dromen. Lijkt me zo gaaf als ik super veel lezeressen heb en missnagellak.nl super bekend is.

Ja, ik wil ook nog naar The Mall in Amerika.

Een super mooie trouwjurk dragen lijkt mij zo gaaf. Zoals ik eerder zei kijk ik vaak naar trouw programma's op TLC. Daar zie ik soms zulke mooie jurken voorbij komen...


Jaaaa... Ik wil een mega inloopkast! Dat vind ik zo gaaf.

Nu woon ik een plaats waarvan ik eigenlijk niet weet of het een dorp of stad is. Een stad is het sowieso niet, maar het is best wel groot voor een dorp... Zelf zou ik wel in een grote stad willen wonen.

Ik heb denk ik wel eens een witte kerst meegemaakt. Maar ik zou ook wel eens zoveel sneeuw willen meemaken dat ik sneeuwvrij van school krijg!

Je honderdste verjaardag meemaken wilt toch iedereen? Eigenlijk wil ik het alleen als ik dan nog gezond ben en niet meer als ik eigenlijk niks meer kan.


Nee, ik heb nóg meer dromen, hoor! Groot huis, inloopkast, grote keuken, met zwembad. Ja, zo ziet mijn huis er ongeveer uit.

Met m'n vriendinnen naar Las Vegas lijkt me ook wel wat. Hartstikke gezellig.

En het heeft weer met reizen te maken. Naar een eiland paradijs.

Onder de sterren slapen lijkt me best wel eng, maar wel gaaf.


De reden weet ik nog niet, maar het lijkt me wel tof als mensen m'n naam weten. Bijvoorbeeld door m'n blog.

Naar Hawaï is toch gaaf? Aan het strand liggen en zo....

Ik vind het altijd best mooi, die zon die roze wordt als hij onder gaat, vooral op het strand lijkt mij het gaaf.

Ontwerpen vind ik echt leuk. Vroeger ontwierp ik in van die boeken jurkjes. M'n eigen droomhuis ontwerpen lijkt me echt heel leuk.


Tot nu toe heb ik nog Samsung, omdat ik een iPhone gewoon veel te duur vind. Als ik ooit de kans krijg om een iPhone te kopen, ga ik dat zeker doen.

Het klinkt raar, onder een waterval douchen. Maar mij lijkt het best gaaf.

Een prinses! Een kroontje, mooie jurk... Maar langer dan 1 week zou ik het echt niet willen zijn.

Haha, helium inademen en dan met zo'n heel raar stemmetje praten. Mij is het nog nooit gelukt.


Ik zie wel eens van die segways door de stad rijden! Ik vind ze er zo stoer uit zien. Echt leuk om nog eens te proberen.

Die modellen hebben altijd een perfect recht en wit gebit. Zo'n gebit heb ik gewoon niet. Op dit moment heb ik ook een beugel. Mij lijkt het echt geweldig om een super wit en recht gebit te hebben.

Haha, echt zo'n basisschool actie om mensen met waterballonnen te bekogelen. Maar om water ballonnen van een gebouw te gooien, op dat idee was ik toen ik nog op de basisschool zat niet opgekomen.

In mijn artikels heb ik het vaak over reizen en wereldreizen. Het lijkt mij echt super om een wereldreis te maken!


Van hem houden totdat je sterft is toch geweldig?

Op een olifant 'rijden' lijkt me echt zo fun! Het idee dat je dan gewoon op een olifant zit?! Super toch?

Afgelopen herfstvakantie ben ik  's avonds tot de tweede verdieping van de Eiffeltoren geweest. Hij was verlicht! Maar ik wil eigenlijk ook nog een keertje naar de top.

Op dit moment ben ik weer aan het sparen voor wat langer haar. Het is ondertussen al best lang, maar ik wil het nog iets langer.


Op het journaal zie je wel eens van die hele dunnen kinderen. Ik vind dat altijd zo zielig. Zit ik hier achter m'n computer een lijst te maken met dingen die ik nog wil doen (kost allemaal geld) en dan besef ik wel dat zij waarschijnlijk dat zij ook wensen hebben, maar dat die waarschijnlijk nooit uitkomen, zoals eten. Dat vind ik echt zo zielig!

Naar een fashion show lijkt mij echt stoer! Al die modellen met die gave kleding.

Het noorderlicht wil ik zo graag zien! Mij lijkt het zo bijzonder om die gekleurde lucht te zien.

Op Twitter zie ik wel eens van die foto's van rainbow cake. Ik zou echt niet weten hoe je het maakt, maar het lijkt mij wel leuk om het een keer te proberen.


Ik kijk op YouTube best vaak filmpjes van flash mobs. Ik vind het altijd zo grappig. Zelf zou ik ook wel een keertje mee willen doen. 

In Londen wonen. Het is mega duur, maar wel super gaaf! Ik zou dan echt in hartje Londen willen wonen. 

Chanel lipstick ziet er altijd zo mooi uit. Zelf heb ik nooit lipstick op, maar het lijkt mij wel leuk om er eentje te kopen. 

Het lijkt mij eng, maar gaaf. Een wereldreis maken zonder bestemming. Je ziet wel plekken op de wereld waar je anders misschien nooit zou komen."Don't stop dreaming because is there no wrong in waiting something more"

Het is uiteindelijk een lang artikel geworden. Ik vind het echt heel leuk om over mijn dromen na te denken. Mijn vraag aan jou is:
Herken jij sommige van mijn dromen? 

You Might Also Like

1 Comments

  1. mooie bucketlist. A closet full of shoe lijkt me inderdaad wel wat

    BeantwoordenVerwijderen