MLIP

My Life In Pictures

6/03/2013

Ik ben sinds een tijdje te volgen op Instagram. Daar heet ik: missnagellak. Maar voor iedereen die geen Instagram heeft en toch wat foto's uit m'n leven wilt zien, dacht ik dat het misschien wel leuk was om af en toe een artikel te schrijven met foto's uit m'n leven. Vandaar dit artikel: "My Life In Pictures" (MLIP).

Misschien hadden jullie het wel gemerkt op Twitter. Ik heb de afgelopen tijd niet zoveel getweet, ik was namelijk op vakantie. Ik was op vakantie in Groesbeek, dat ligt vlakbij Nijmegen. Tijdens de vakantie heb ik wat foto's gemaakt.Deze geitjes vind ik zo schattig! We stonden op een boerencamping, dus waren er veel dieren. Het was wel jammer dat ik ze niet kon aaien, want ze waren namelijk niet echt tam en renden dus keihard weg als ik ze wilde aaien.


Omdat we super dicht bij Nijmegen waren moest ik natuurlijk wel even gaan shoppen! Ik had super veel gepast, maar alles paste niet, dus gingen we maar even naar de La Place. Super lekker natuurlijk. Aan het einde van de dag had ik nog steeds niks gekocht. Goede reden om deze vakantie nog een keer terug te gaan.


En ja, ook als ik op de camping lak ik dus m'n nagels. Het eindresultaat is zo slecht dat ik maar geen foto laat zien. Ik had namelijk in de hoek van m'n nagels wat stipjes gezet, maar daarna ging ik trampoline springen, dus was alles helemaal uitgelopen. Niet zo handig!Dit is het uitzicht vanaf de trampoline, haha. Ik weet niet waarom ik deze foto heb gemaakt. Als je goed kijkt zie je  koeien staan rechts naast het 2e paaltje van links. Misschien daarom? Of voor de lucht, maar dat is nou ook niet zo bijzonder, toch?


Deze foto maakte ik van mezelf al springend op de trampoline.  


Deze foto vind ik best mooi gemaakt! Ik heb hem een beetje bewerkt met Instagram, maar voor de rest is hij helemaal selfmade. 


Dit zijn mijn liefies! Ik stond op een boerencamping waar deze geitjes ook waren. Ze hebben geen moeder meer, die is dood gegaan na de geboorte. Ze lagen namelijk dwars en dubbel, waardoor de bevalling waarschijnlijk te zwaar is geweest. Super zielig natuurlijk, maar... Hierdoor mochten wij ze opvoeden! Dat betekent knuffelen  aaien, melk geven, uitlaten (M'n oma heeft een tuigje gehaakt!), spelen en namen verzinnen. We hebben ze Candy (links). Happy (midden) en Guppie (rechts) genoemd. Dit is wel het hoogtepunt van de vakantie. Ik hoop dat ze er volgend jaar ook nog zijn, ook al zijn ze waarschijnlijk dan wel al hartstikke groot. 

Dit waren de foto's van de vakantie. Je zult vaker een MLIP tegenkomen op m'n blog, maar dan met foto's uit m'n dagelijks leven.

Wat heb jij gedaan in de meivakantie?

You Might Also Like

1 Comments