Lifestyle

My Life In Pictures

6/17/2013

Afgelopen 3 weken waren heerlijk zonnig! Ik heb veel in de zon gelegen, nieuwe ijsjes ontdekt en geshopt. Heel weinig huiswerk maakte het helemaal compleet. Vandaag heb ik weer een My Life In Pictures voor jullie, waarin ik wat foto's van de afgelopen 3 weken laat zien.


Hmmm... Dit ijsje is echt zo lekker. Het is er eentje uit de limited edition van Magnum 5 Kisses. Ik vind deze (Merengue et Fruits Rouge) het lekkerst!  Er zitten stukjes merengue en rood fruit in. Om het ijsje zit een laagje chocolade. Zo lekker!

Sinds een paar weken ben ik helemaal verliefd op pastelkleuren. Mint groen is mijn favoriet! Ik vind het zo'n vrolijk, fris kleurtje. Vandaar dat ik m'n nagels ook in deze kleur heb gelakt. Ik heb de mintgroene uit de zomercollectie van Trind gebruikt. 

Omdat het zo heerlijk weer was, had ik m'n shortje en hempje aangetrokken en heb ik lekker in de tuin gelegen! Heerlijk. Ondertussen heb ik al een aardig kleurtje. 

Vorige week zaterdag ben ik een dagje naar Domburg geweest. Ik ging in m'n strandjurkje thuis weg en kwam in m'n trui terug. Het waaide daar zo hard. Op het strand liggen werd dus niks. daarom heb ik even geshopt. Onder andere bij de Rituals shop. 

Ik had nog nooit witte nagellak op m'n nagels gehad, tot vorige week. Ik zag veel meisjes er mee lopen en vond het eigenlijk toch wel gaaf. Nu -na een week- vind ik witte nagellak helemaal fantastisch. Het is zo'n mooi fris en zomers kleurtje.

Blauwe lipgloss. Heb jij het wel eens in de winkel zie liggen? Haha, ik niet, hoor! Vandaar dat ik het zelf wilde maken. Het is aardig gelukt. Klik hier voor de DIY.

Ik vind de fringe bikini best wel fascinerend. Eerst vond ik het 3x niks, maar nu vind ik ze eigenlijk best wel tof. Ik heb zelfs overwogen om hem te kopen.

Ik kreeg een nieuwe oogpotlood van PUPA om te swatchen. Hij was zo zwart, maar wel mooi dat ik dit gewoon even met hem op m'n arm moest schrijven.

M'n nieuwe bikini. Toch de fringe bikini maar niet gekocht. Ik vind deze leuker.

Zo zagen mijn weken er uit. Aankomende week heb ik ontzettend veel toetsen die ik echt allemaal heel goed moet gaan maken... Het kan nog spannend worden. Daarom zal ik deze week (tot vrijdag) niet bloggen. Ik heb wel wat artikelen gepland, dus je zult af en toe wel een artikeltje voorbij zien komen. Sorry, maar school gaat voor!

Heb jij al een bikini voor deze zomer?

You Might Also Like

1 Comments