Beauty

Natural Eyelook

6/20/2013

Ik ben niet zo goed in eyelooks maken. Maar ik dacht: "Laat ik het weer eens proberen". Ik wilde graag een ooglook maken die je altijd kunt dragen, dus niet te opvallend.
Ik heb een zwart oogpotlood, 3 kleuren oogschaduw (Goud, brons en bruin) en een zwarte mascara gebruikt. Eerst heb ik goud in m'n ooghoek gebruikt, en zo steeds verder over m'n ooglid. Daarna heb ik met de brons het midden van m'n ooglid gekleurd. Als laatste heb ik in de punt van m'n ooglid nog de bruine oogschaduw gebruikt. Hierna moet je het blenden, zodat het 1 geheel wordt. Is de goud een beetje vervaagd? Doe er nog een laagje over. (Op de foto zie je helaas de overgangen niet.)


Nu teken je met het zwarte oogpotlood je waterlijn in. Ook boven je oog zet je een lijntje. Om het nog af te maken gebruik je mascara.


Op je wangen kan je nog wat blush aanbrengen. Ik heb het niet gedaan. 


Op m'n lippen heb ik gekozen voor een neutrale glans, want het moest een 'natural eyelook' worden. 

Wat is jouw favoriete eyelook?

You Might Also Like

2 Comments