Douche- & Badproducten

Rituals Shoplog

6/10/2013

Afgelopen zaterdag ben ik naar Domburg geweest. Ik kom er wel vaker, maar ik had nog nooit gezien dat er een Rituals shop was. Hartstikke leuk! Natuurlijk moest ik er even binnenkijken. Ze hadden er allemaal spullen die ik echt nog nooit in andere shops had gezien.

Ze hadden onder andere zonnebrandcrème! Dat was volledig nieuw voor mij. Het rook ook best wel lekker. Mijn moeder heeft een spray en een aftersun gekocht. Wat voor mij ook nieuw was, waren de make-up removers en de deodorants.


Wat we niet wisten, was dat we bij €35,- twee gratis miniaturen kregen. De kassière wees ons daarop. We kwamen namelijk nog €2,- te kort! Daarom kreeg ik van m'n moeder nog een Mild Eye Make-up Remover. Deze remover is op waterbasis. Je moet dus goed 'schudden' voordat je hem gebruikt. Dankzij de remover waren we wel over de €35 en kregen we dus twee miniaturen uit de nieuwe lijn Laughing Buddha. Zelf had ik al een douchegel in deze geur.


Als miniaturen kregen we een mini douchegel. Zoals ik net al zei had ik deze al in de fullsize. 


De oil had ik nog niet. Ik heb hem meteen gebruikt. Hij maakt je huid lekker zacht!

De geur van de Laughing Buddha collectie vind ik niet spetterend. De geur is wel oké. De Sakura collectie vind ik lekkerder. Ik vond het wel leuk dat ze bij de €35,- een setje uitdeelde. Ik ben altijd erg te spreken over Rituals. De geuren vind ik altijd erg lekker en de producten vind ik erg fijn. Ik krijg geen allergische reactie en de producten werken erg goed. 


Vind jij de producten van Rituals ook zo fijn? Wat is jouw favoriete collectie?

You Might Also Like

3 Comments

  1. Denk dat ik het ook maar eens moet gaan proberen. Hoor de laatste tijd zoveel positieve dingen erover.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja! Moet je echt doen! Het is best wel prijzig, maar super fijn.

      Verwijderen