Geshopt!

Shoplog Omoda & The Sting

6/06/2013

Hoi allemaal! En ja hoor, ik ben wéér wezen shoppen. In Dordrecht. Ik ben naar The Sting en naar de Omoda geweest. Deze keer heb ik echt maar heel weinig gekocht, maar toch wilde ik er een artikel over schrijven.In het vorige shoplog schreef ik dat ik nog sneakers nodig had. Dus ik ging naar Omoda. Wow, hoeveel sneakers ze daar hebben is echt niet normaal.


Ik heb daar een paar roze Blackstones gekocht. Deze zaten eigenlijk al in m'n hoofd, want ik had ze op internet al een keer gezien. Ik vond eigenlijk de witte, licht blauwe en deze leuk. Uiteindelijk heb ik toch maar voor deze roze gekozen, omdat het gewoon een super vrolijke kleur is en ik houd van roze.


Ook nam ik weer een kijkje bij The Sting. Vaak haal ik daar super leuke shirtjes vandaan. Ook dit keer weer.


Ik zag dit shirtje hangen en ik vond hem zo grappig! Het zijn verticale strepen, maar de Eiffeltoren is gemaakt met horizontale strepen! Ik had ook nog wel wat shirtjes nodig, vandaar dat ik hem heb gekocht.

Dit was het shoplog alweer! Ik ben blij met m'n aankopen. Wat voor sneakers draag jij deze zomer?

You Might Also Like

1 Comments

  1. Het Paris shirtje is echt heel leuk, ik ga ook eens kijken bij de sting

    BeantwoordenVerwijderen