#TAG

Tag: Hoe fake ben ik?

6/08/2013

Tegenwoordig is het heel normaal als je hairextensions, nepwimpers en nepnagels hebt. Maar hoe 'normaal' is dat eigenlijk? Ben jij eigenlijk nog wel een beetje natuurlijk of ben jij een en al fake? Ik vulde vandaag voor jullie de tag 'Hoe fake ben ik?' in! 
Heb ik ooit cosmetische chirurgie ondergaan?
Nee, en ik wil het eerlijk gezegd ook nooit ondergaan. Ik hoef me neus niet te verkleinen of m'n lippen en wangen vol te laten spuiten met botox. Ik blijf liever natuurlijk. Stel dat er wat mis gaat met de operatie?! 


Gebruik ik valse wimpers?
Nee, ik gebruik alleen mascara. M'n wimpers zijn al vrij lang en zwart.


Draag ik haarextensions?
Nee, ook al niet. Ik vind dat echt niet nodig.Gebruik ik iedere dag make-up?
Nee, als ik thuis ben heb ik meestal geen make-up op.


Kan ik nog zonder make-up?
Ja hoor. Ook al word het waarschijnlijk wel lastig. 


Draag ik nepnagels?
Nee. Ik wil binnenkort wel een keertje gel nagels uit gaan proberen! Ik vind het er super mooi uitzien.
Verf ik mijn haren?
Nee (alweer), dat heb ik trouwens nog nooit gedaan! Ik ben het voorlopig ook nog niet van plan. Ik ben namelijk nog niet grijs.


Ga ik onder de zonnebank?
Haha, nu wordt het wel een beetje eentonig. Namelijk weer nee! Zie je het verschil?


Zie je hier het verschil wel?
Gebruik ik zelfbruiner?
Nee, ook al niet. Ik vind het er vaak zo oranje en onnatuurlijk uitzien.


Heb ik tattoos?
Nee! Alleen bij het idee al! Je zit je hele leven aan vast en het doet volgens mij hartstikke pijn.


Heb ik piercings?
Alleen gaatjes in m'n oren. Misschien dat ik ooit nog een 2e gaatje neem, maar dat weet ik nog niet zeker. Ik heb deze tag heel eerlijk ingevuld en het resultaat is dus dat ik 0 keer 'ja' heb ingevuld! Ik ben dus sowieso niet fake. 

Ik vond het weer leuk om deze tag in te vullen en ik hoop dat jij het ook leuk vond om hem te lezen. 

Verf jij je haar wel? 

You Might Also Like

1 Comments