nagellak

Update: Nagellak Stash

6/12/2013

Helemaal aan het begin, toen ik begon met bloggen - om precies te zijn: mijn tweede bericht op 11-11-12 - schreef ik een artikel over mijn nagellak stash. Dat was op 11-12-12. Nu in juni 2013 zijn er heel wat lakjes bijgekomen. Van budget lakjes tot Dior! Vandaag laat ik het kort m'n nagellakjes zien.

Aller eerst deze lakjes van de Etos. De eerste vier van links zijn lakjes die ik gratis heb gekregen. De witte, mintgroene en een van de gele kreeg ik gratis toen ik m'n honderdste lakje bij de Etos kocht! Dat vond ik zo leuk. Op dit moment heb ik de witte op m'n nagels. Op Instagram staat de foto!

De mini's van Herôme vind ik erg mooi. Vooral de mintgroenen. De nagelverstreker is ook erg fijn. Wil je de swatch zien? Klik dan hier

Deze twee lakjes van de Color Show heb ik in Rhenen gekocht toen ik daar op excursie met school was. We hadden eventjes vrije tijd, dus m'n vriendin en ik 'rende' naar het Kruidvat om even te neuzen tussen de nieuwe Limited Editions. Toen vond ik de L.E. van Matbelinne! Ik vond de kleurtjes zo leuk dat ik er gewoon een paar moest meenemen.

Deze lakjes heb ik echt al heel lang. Ik zou niet eens meer weten wanneer en waar ik ze gekocht heb. Eigenlijk heb ik ze al een hele tijd niet meer gebruikt. Wat ik nog een beetje kan herinneren was dat ze niet heel goed dekken.

Van de HEMA heb ik best veel lakjes. Ik doe ze daarom in twee keer bespreken. Dus als eerste deze hierboven. Het zijn de grote flesjes nagellak. De witte en roze zijn hele zachte kleurtjes. De DIAMOND is een wat heftigere kleur. Wel erg mooi! De DUO NAILPOLISH vind ik ook best mooi. Het zijn mooie metallic kleuren.


Dit zijn de kleiner flesje. Ook van de HEMA. Welke kleur ik hiervan heel mooi vind is de metallic blauwe. Hij lijkt heel erg op de kleur van de DOU NAILPOLISH, maar in deze zit net wat meer shimmers. Ik heb trouwens nog een kleurtje van de HEMA, ik weet alleen niet waar hij is. Volgens mij heeft m'n moeder hem.


Deze lakjes zijn van de Primark. De zilveren heb ik wel eens gebruikt, maar niet vaak. De beads (ook wel caviar genoemd) heb ik een keertje gebruikt. Het idee van de beads lees je hier!

Deze lakjes gebruik ik niet zoveel. Het zijn echte budgetlakken. Ze blijven ook niet echt lang zitten. Als je opzoek bent naar goede budget lakken raad ik je Catrice aan.

 Hierboven zie de lakjes van de limited edition 'class of 2013' vind ik erg mooi. Vooral als je de grove glitter over de grijs/bruine nagellak draagt.

Ooit wel eens gehoord van nagellak met  een geur? Ik heb ze! Ze zijn van Paris Memories en ruiken naar geurtjes als je ze draagt. Ik heb de geuren strawberry, pineapple, coconut en kiwi.

Dit zijn mijn lakjes zonder geur van Paris Memories. Zoals je ziet heb ik hier zeven lakjes van. Ze zijn best mooi, maar ze dekken niet goed. De glitter krijg je ook heel moeilijk van je nagels af!

Van L'Oreal heb ik twee lakjes. Misschien denk je nu: "Huh?! Ik zie er op de foto toch maar eentje?" Ja, dat klopt. De andere in nu in leen bij mijn tante. 

Jaaaaa! Dit vind ik zo'n mooi lakje! Het is Cupcake Queen van Ciaté. Er zitten mini shimmers in. Hij is best prijzig, maar je krijgt wel waar voor je geld.

De Sasatinnie lakjes heb je waarschijnlijk al terug  zien komen in het artikel: Cadeautjes uit China! Ik heb nog geen tijd gehad om ze te swatchen, maar ik wil het binnenkort echt nog een keertje doen. 

Dit vind ik de aller fijnste lakjes ever! De kleurtjes zijn zo mooi. het kwastje is mega fijn, ze dekken goed, je ziet geen strepen enz. I LOVE ESSIE. Ik heb er nog maar 3. Van links naar rechts: Lovie Dovie, Lilacism en Turquoise & Caicos.

Ook deze lakjes van Trind vind ik super. Het is de zomer collectie van 2013. Ik heb ze al geswatcht. De mint groene is een van m'n favoriete lakjes van mijn hele stash.

Ook Catrice is natuurlijk budget. Ik geloof dat ze nu €2,99 kosten. Deze lakjes zijn gewoon prima. Niet bijzonder, maar wel goed.

Van Rimmel heb ik een Nail Tip Whitener. Dit is om gemakkelijk een french manicure te maken. De andere is van Rimmel London 60 seconds. Best een mooie kleur.

Dit zijn de rest van m'n Etos lakjes. Best mooie kleurtjes. Lekker zomers! Ze blijven niet heel lang mooi zitten. 

Deze twee lakjes vind ik heel cool. Het lakje van OPI komt namelijk uit Oostenrijk. Die heb ik van m'n oma gekregen toen we op vakantie waren. Het andere lakje is een glow in the dark nail polish en geeft dus licht in het donker!


En dan dit lakje... Op dit lakje ben ik echt het meest trots op van m'n hele stash! Niet alleen omdat het een mooie kleur is en omdat hij van Dior is, maar ook omdat ik hem van m'n tante heb gekregen toen we in Parijs waren!

Ik bewaar mijn nagellak in een nagellak rek! Ik vind het super leuk en handig. Het is hartstikke overzichtelijk. Mijn opa heeft het grote rek gemaakt en ik het kleine. Eerder heb ik een DIY geschreven over hoe je je eigen nagellak rek moet maken. Klik hier als je zelf een nagellak rek wilt maken.

Zoals je in m'n rekken ziet heb ik nog veel meer lakjes, maar dat werd te veel om te laten zien. Ik heb daarom een selectie gemaakt.

Mijn stash is nu +130 nagellakjes. Ik heb nu wel het idee dat het voorlopig even genoeg is. Ik heb sowieso alle kleuren (behalve mat zwart).

Ik vond het erg leuk om te schrijven over al mijn lakjes. Hoeveel lakjes heb jij nu?

You Might Also Like

5 Comments

 1. hoeveel ik heb weet ik niet maar ik vindt dat je een prachtige verzameling hebt vooral de sasatinnie's, ben benieuwd naar je swatches

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er zitten hele mooie lakjes tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er niet zoveel als jij maar 48 maar ik ben druk aan het sparen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, wat een stash! ik heb denk ik rond 55 lakjes waarvan 15 staan te koop en 2 heb ik aan vriendinnen al gegeven. Mijn favorieten zijn OPI, China Glaze en Essie, Catrice droogt heel langzaam bij mij daarom pak ik die lakjes minder vaak.

  BeantwoordenVerwijderen