Lifestyle

What's On My iPod?

6/18/2013

Hoi allemaal! Vandaag heb ik een artikel voor jullie 'What's on my iPod?' (WOMI). Ik heb geen iPhone, dus vandaar 'on my iPod' in plaats van iPhone. In dit artikel laat ik zien wat er allemaal voor apps op m'n iPod staan, welke ik vaak gebruik en waarvoor ik ze gebruik.Ik heb de iPod Touch 4. Ik doe bijna alles met m'n iPod. Tweeten, foto's plaatsen op Instagram, muziek luisteren, foto's bewerken, Googlen, chatten en nog veel meer. Ik gebruik m'n iPod meer dan m'n mobiel.Aller eerst: onderin de balk staan de apps die blijven staan als je swiped naar de volgende tab. Ik heb daar Berichten, Gmail, Instagram en Twitter neergezet, omdat ik die apps het meest gebruik.Verder op deze tab staan nog wat standaard apps, zoals Instellingen, iTunes, Weer, Klok, Agenda en Foto's.Nu ga ik naar de volgende tab. Daar staan de apps die ik ook wel regelmatig gebruik, zoals Blogger, YouTube en Safari.Blogger gebruik ik om artikel te plaatsen, te schrijven en te bewerken. Ik gebruik Blogger op de computer wel meer dan op m'n iPod, omdat je bij de app minder gemakkelijk foto's kunt toevoegen.Tap The Frog is een of ander spelletje wat mijn neefje leuk vindt. Vandaar dat die app op m 'n iPod staat. Ook op deze tab staat Video D/L, die gebruik ik waarschijnlijk wel elke dag.Met deze app kan je gratis muziek downloaden en die daarna offline beluisteren. Je moet gewoon een liedje opzoeken. Bijvoorbeeld op YouTube en dan kan je kiezen voor 'opslaan naar geheugen'. Dan komt hij bij je downloads te staan en kan je hem dus offline beluisteren en terugkijken! Hartstikke handig, maar het kost wel super veel MB.Op de volgende tab staan vooral apps waarmee ik foto's kan bewerken. Ook m 'n muziek bibliotheek en karakters. Met de app karakters kan je bijvoorbeeld een hartje bij je klembord opslaan en die vervolgens achter een berichtje pakken.InstaStory gebruik ik het meest. Met deze app kan je makkelijk tekst en stickers bijvoegen. Ook kan je verschillende effecten kiezen. 

Dit was in het kort wat er allemaal op m'n iPod staat. Op dit moment niet zo heel veel, want m'n iPod had het moment bereikt dat hij vol was. Vandaar dat ik veel heb gewist. 

Vaker een What's On My iPod doen? Wat is jouw favoriete app? 


You Might Also Like

0 Comments