opruimen

Beautykast opruimen (deel 1)

7/27/2013

Ik denk dat iedereen wel een kast heeft waarin je je beautyspullen opbergt. In ieder geval, dat heb ik wel. Maar bij mij is het om de 2 weken gewoon weer een troep. Vandaag ga ik hem dus wéér opruimen, dit keer met jullie.

Zo zag m'n kast eruit voordat ik hem ging opruimen. De meeste spullen zaten in bakjes maar er zwierven ook heel veel spullen los rond in m'n kast. 

Ik ga beginnen met dit bakje. In dit bakje zit een bakje met wat lipgloss en oogpotlood. Die haalde ik er als eerste uit.

Hierin viel de troep nog wel mee. Ik heb even alles netjes en recht gezet.

De overige spullen in het bakje heb ik overeind gezet en even netjes ingedeeld, zoals m'n handcrème en m'n vijlen. Dit is het bakje met de spullen die ik het meest gebruik. Daarom staat deze bak ook helemaal voorin in m'n kast.

Op naar de volgende bak. Deze is wat groter dan de vorige. In deze zitten voornamelijk nagelspulletjes.

Ook in deze bak zit weer een wat kleiner bakje. Zo zag hij er eerst uit. Fimocanes lagen door heel de bak en alles was er maar een beetje ingegooid. 

Toen ik alles eruit aan het halen was, zag ik niet dat het bakje met strass steentjes open was. Kon ik die ook allemaal nog uit het bakje gaan vissen...

Ik heb m'n fimo netjes in het bakje gedaan en al m'n samples, nagelstickers en de overige nagelproducten recht gezet. Het bakje zit nu nog steeds wel erg vol, maar ik vind het wel overzichtelijker.

Zo! En deze bak is ook weer netjes. Ik heb er niks uitgehaald, alleen maar netjes gezet. 

In m'n kast staat nu nog 1 bak en er liggen nog wat losse spullen. Deze ruim ik de volgende keer in deel 2 op.

Heb jij ook een kast waar je beautyspullen liggen?

You Might Also Like

0 Comments