dream

Dream shoes

7/15/2013

Pumps met een hak van 13 centimeter, daarbij komen je benen het mooist uit. Maar kan jij er op lopen? Als ik in een winkel loop of in een webshop valt m'n oog meteen op de allerhoogste pumps. Ik ben nou eenmaal nog te jong om op zulke hoge hakken te lopen, maar ik vind ze gewoon zo gaaf. Daarom schrijf ik vandaag een artikel met pumps die ik later echt ga kopen.

Ladystar by Daniela Katzenberger - KATHY - Peeptoes - Blauw

Ik was op internet aan het zoeken naar pumps, beland ik op deze site:

heels.com

Het is een Amerikaanse site met de meest hoge en bizarste schoenen ooit! Heb je niks te doen? Dan moet je echt even kijken. Het is allemaal wel vrij duur, maar je moet gewoon echt even kijken. Mijn mond viel open van verbazing. Hieronder zie een van de bizarre schoenen:

Wat een verschrikkelijke schoenen! Ik loop nog liever op m'n blote voeten dan op deze schoenen. De hak is 15,5 centimeter en het plateau is 5 centimeter. En dan staat er bij de beschrijving op de site dat ze comfortabel lopen. Hahaha, geloof jij het?

Welke schoenen zou jij nou willen toevoegen aan je stash?

You Might Also Like

3 Comments