Essie

Essie 1 Blanc

7/24/2013

Ik ben HE-LE-MAAL verliefd op witte nagels deze zomer! Het staat zo fris. Ik had een mini wit nagellakje van de Etos. Hij was niet zo heel fijn. Toen ik zag dat mijn favoriete merk Essie een spierwitte nagellak had, was ik er meteen verliefd op! Dus ik ben naar de Etos gegaan en kreeg hem van m'n oma en opa! Vandaag swatch ik hem voor jullie.

Het is gewoon zo'n mooie, frisse kleur! Ik ben er helemaal blij mee. Witte nagellak heeft vaak de eigenschap dat het niet zo goed dekt. Dit lakje dekt in 3 dunne laagjes. Ik heb vier laagjes gedaan, omdat de nagellak dan beter blijft zitten. 

Dit lakje heet Blanc. Toepasselijke naam, toch? 

Met de kwastjes van Essie kan je in 1 keer heel je nagel lakken, behalve die van je duim. Dat is heel handig. Je ziet dan minder strepen en je lakt heel recht. Ook voor mensen die niet zo'n vaste hand hebben is het heel makkelijk, omdat je maar 1 streep hoeft te zetten.

Essie is vrij duur. Het kost €9,99 per flesje. Het was vroeger zelfs €10,16. Hele rare prijs, maar ik heb het er echt voor over! Het zijn zulke mooie kleurtjes en het is gewoon zo'n goede kwaliteit. In het flesje zit ook nog eens 13,5 (!!!) ml. Dat is veel meer dan dat er in een normale nagellak zit. 

Ben jij ook helemaal verliefd op witte nagels en dit lakje of vind je het maar lijken of je typex op je nagels hebt? 

You Might Also Like

1 Comments

  1. Heeey! Ik heb oom dat witte lakje van de Etos en inderdaad is hij niet zo heeeeel goed maar als je 2 tot 3 keer lakt is het best wel goed. :) En ik heb mijn nagels ook wit en om het een beetje te versieren zijn mijn wijsvingers een hele leuke kleur groen.
    XOXO Noortje

    BeantwoordenVerwijderen