Herôme

Herôme WIC Argra 197

7/20/2013

Ik liep vorige week vrijdag bij de Bruna, kocht een tijdschrift en ging afrekenen. Krijg ik zomaar dit lakje van Herôme! Ik had heel de actie niet gezien (hing heel groot naast de kassa). Ik had de keuze uit 3 lakjes, een grijze, limegroene en deze. Ik koos deze omdat deze nog niet veel voor komt in mijn stash. Vandaag swatch ik dit lakje voor jullie. 

Dit lakje heet Argra 197 WIC by Herôme. In het flesje ziet het eruit als een grijze/mosgroene kleur. Ik vond hem erg leuk. Het lakje komt uit de Magical India collectie. Ik moet zeggen dat dit het eerste lakje is dat ik heb van WIC Herôme dus dat ik erg benieuwd ben naar kwaliteit.

Het lakje zat verpakt in dit zakje. In het zakje zat een visitekaartje van de kleurtjes uit de collectie. 

Wat mij verbaasde was dat het nagellakje een heel breed kwastje heeft in verhouding tot het flesje zelf! Ik vind een breed kwastje altijd erg fijn lakken, je kunt dan namelijk je hele nagel in 1 keer lakken. Ook dekt het lakje al in 2 laagjes. Dit ligt waarschijnlijk aan de donkere kleur. 

De kleur vind ik best wel donker. Ik zou hem nooit in de zomer dragen. Wel zou ik hem leuk vinden in de winter. 

Ik vind het een erg mooi lakje. Wel donker voor in de zomer. Het kwastje is breed waardoor je makkelijk kunt lakken en de nagellak dekt goed. Kortom: Prima lakje!

Volgens mij is de prijs van dit lakje €7,95. Voor de kwaliteit van dit lakje vind ik de prijs echt niet te hoog.

Zou jij dit lakje kopen? En zou jij hem dragen in de zomer?

You Might Also Like

1 Comments