Lifestyle

Ik wil alles roze!

7/10/2013

Ik ben echt een meisje. Ik houd van make-up, nagellak en wil het liefst alles in het roze. Vandaag ben ik opzoek gegaan naar al mijn roze dingen die ik heb. Tot mijn grote verbazing heb ik echt veel roze spullen!

Als eerste... Mijn roze hoesjes. de linkse is van m'n camera en de rechtse is van m'n iPod. Het hoesje van m'n iPod komt bij de HEMA vandaan en heb ik een Apple sticker opgeplakt.

Sorry, maar op deze foto heb ik heel raar licht, waardoor het er niet mooi uit ziet. Maar goed, hierboven zie een aantal van m'n roze sieraden. Waaronder de ronde hangertjes uit Cuba, m'n Pandora armband en neon roze ringen (oorbellen) van de Action. Die zijn echt een aanrader! Je hebt ze in verschillende grootte en kleuren.

Zelfs mijn stijltang is roze! Haha. Ik gebruik hem eigenlijk nooit. Dat geldt ook voor het mini borsteltje. De elastiekjes (ze hebben een naam, maar die weet ik niet) Gebruik ik soms bij een losse knot. Echt heel handig!

Ik heb ook veel roze kleding. Hierboven zie je een aantal kleding stukken, maar nog lang niet allemaal. De skinny jeans is in het echt neon roze, maar hier ziet er als baby roze uit. Je hebt deze neon roze broek misschien wel gezien in dit shoplog

De twee artikelen hierboven komen allebei van de Primark vandaan. Het is een koraal/roze riempje en een kanten sjaaltje. 

M'n roze schoenen. Ik ben met allebei de paren super blij! M'n Blackstones lopen echt heerlijk en dat geldt ook voor de sandaaltjes van Tommy Hilfiger. Ik heb trouwens maat 39 en soms 40 (voor degene die ge├»nteresseerd zijn in m'n schoenmaat (; ).

Hierboven zie je een paar van m'n roze tassen. De ene rechtsboven (je raadt het waarschijnlijk al) heb ik gekocht in Parijs! De linkse daarnaast heb ik in Nijmegen bij de HypeBazaar gekocht en de onderste was in groep 6 op de basisschool (een tijdje geleden...) mijn schooltas.

Natuurlijk heb ik ook nog roze nagellakjes. En niet te weinig ook, ze pasten niet eens allemaal op de foto! Het OPI lakjes heb ik gekregen in Oostenrijk, daarnaast zie je een glow in the dark nail polish en daarnaast ligt mijn favoriete merk... Essie! Linksboven zie je een lakje in een hartjesvorm, die heb ik van m'n tante gekregen uit China. Allemaal hele mooie lakjes. 

Nu zijn we bij de laatste roze spulletjes aangekomen die ik op de foto heb gezet. een lipgloss van Miss Sporty, daarnaast eentje van Lavera (dat is een biologisch merk) en daarnaast een van Bourjois

Dit waren nog lang niet al m'n roze spullen, maar ik kon ze niet allemaal op de foto zetten. Bovendien zou het dan misschien super saai worden. Vandaar dat ik een selectie heb gemaakt.


In welke kleur heb jij heel veel spullen? 


You Might Also Like

3 Comments