dislikes

Likes/dislikes

7/22/2013

Vandaag heb ik een artikel voor jullie wat ik nog nooit eerder heb gedaan. Likes/dislikes. Ik vertel welke items ik echt super vind en welke ik minder vind op dit moment. Van nagellak tot sieraden, ik behandel alles.

Likes


Deze lipgloss van Bourjois hebben jullie misschien al een paar keer eerder voorbij zien komen op m'n blog. Bijvoorbeeld in Lipgloss favorieten en in het artikel waarin ik hem heb geswatcht. Ik vind het een erg fijne lipgloss. Het is een mooie roze kleur met kleine shimmers. Ook blijft hij erg lang zitten. Super fijne lipgloss!

Ik ben zo blij met m'n nieuwe Essie! Hij is spier wit. Ik vertel er nog niet zo heel veel over, want woensdag komt de swatch online! Nog even wachten dus.

De Rituals Mild Eye Make-up Remover vind ik super fijn. Het een van de weinige make-up removers waarvan ik geen allergische reacties krijg. Ook kan je met deze remover heel gemakkelijk hele zwarte make-up verwijderen zonder dat je nog zwarte kringen rondom je ogen ziet.

En dan nu de haaraccessoires. Aller eerst het gouden haarbandje van de Primark. Eerder schreef ik hier al een artikel over. Het zijn gewoon hele fijne haarbandjes die alle losse piekjes op z'n plaats houden. Bovendien ziet zo'n haarbandje er ook nog eens super cute uit.

Het elastiekje met zwarte, roze en witte streepjes vind ik ook erg fijn. Hij is heel handig om even snel een staart te maken. Ook kan je er heel makkelijk een losse knot mee maken zonder dat je al te veel extra speldjes nodig hebt.

Jeej! Ik ben zo blij met deze oorbellen van de H&M. Ik zag ze in de meivakantie in de H&M in Nijmegen liggen en vond ze zo leuk dat ik ze gewoon mee moest nemen. Nu - een paar maanden later - heb ik er nog steeds geen spijt van dat ik ze heb gekocht!

Dislikes 


IEW! Ik moest een nieuwe deodorant, maar ik wist niet precies welke ik nou moest kopen. Over Dove hoorde ik wel goede verhalen, dus had ik deze gekozen. Eenmaal thuis ging ik hem uitproberen. wat stonk hij! Nee, dit is geen deodorant voor mij.

Deze mascara van Rimmel is echt niet fijn. Hij is super kloterig en plakt als een gek. Hij verdeelt je wimpers ook niet mooi. Over dit product ben ik snel uitgepraat! 

En als laatste deze zilveren ringen. Een paar maanden geleden had ik ze nog wel eens in, maar sinds ik m'n gouden heb heb ik ze nooit meer in. Ze zijn zo zwaar! 

Zoals je ziet heb ik 7 likes en maar 3 dislikes. Het fijnste product van allemaal vind ik m'n witte Essie!

Wat is jouw fijnste product op dit moment?

You Might Also Like

0 Comments