Persoonlijk

Mijn favo summer items

7/18/2013

Mijn zonnebril mag niet missen in de zomer. Dat geldt ook voor m'n haarelastiekjes en m'n shortjes. Natuurlijk heb ik nog veel meer favorieten summer items. Vandaag laat ik zien welke items niet mogen ontbreken in de zomer voor mij.

Mijn zonnebrillen

Ik heb een zonnebril die ik altijd op heb op wintersport, maar die ik ook heel vaak gebruik in de zomer. Het is een redelijk groot model met 2 kleuren: blauw en zwart. Als ik ergens naar toe ga zet ik deze vaak op.

Mijn tweede zonnebril heb ik gratis gekregen. Deze neem ik vaak mee naar het zwembad. Als hij dan wordt gestolen is het niet zo'n ramp. Het zijn zwarte glazen. Ik vind het best een leuke zonnebril.

Mijn nagellak

Deze zomer ben ik echt helemaal weg van babyroze, mint groen en wit. Om precies te zijn Lovie Dovie en Blanc van Essie en Minty Mojio van Trind. Het zijn echt hele mooie kleurtjes. Ik ben deze zomer niet echt van de nail art, ik lak mijn nagels liever in een effen kleurtje.

Shortje

Dit shortje heb ik afgelopen meivakantie gekocht. Hij is van Outfitters Nation. I love shortjes. Ze zitten zo lekker en ze zijn stoer maar tegelijkertijd ook wel weer schattig. Dit shortje heeft ritjes en omgevouwen broekspijpen die vastgenaaid zitten.

H&M jurkje

Ik ben helemaal verliefd op dit jurkje! Ik vind hem gewoon zo leuk. Ook al ben ik niet zo van het neon, vind ik hem toch leuk. Ik combineer hem met super grote gouden ringen (oorbellen), slippertje en een losse knot in m'n haar.

Primark haarbandjes

Deze haarbandjes kocht ik bij de Primark. Misschien heb je het shoplog al gelezen. Ze zijn super fijn. Ze houden alle kleine losse piekjes uit je gezicht en ze zitten niet strak. Je voelt ze amper, daarom vind ik ze fijner dan bijvoorbeeld een klein zilveren haarbandje.

Tommy Hilfiger sandaaltjes

Mijn nieuwe sandaaltjes! Weer neon. Ze lopen best lekker, ook al is de zool best wel hard. Er zit geen voetbed in, dat is wel jammer. Maar het bandje tussen je tenen daarin tegen voel je dan weer niet.


Ik houd van de zomer. Lekker bruin worden, heerlijk in m'n shortje lopen met m'n zonnebril op en je nagels in lekker frisse kleurtjes lakken.

Wat mag voor jou absoluut niet ontbreken in de zomer?

You Might Also Like

0 Comments