Beauty

Mijn lipgloss favorieten

7/13/2013

Een beauty product die ik niet zo heel veel draag is toch wel lipstick en lipgloss. Je doet het op en een uurtje later heb je het een soort van 'opgegeten' en is het gewoon helemaal weg. Maar als ik lipgloss gebruik, zijn het vaak dezelfde. Vandaag laat ik mijn 3 favorieten lipglosses zien. 


Hierboven zie je mijn favorieten lipglosses. Van links naar rechts: Bourjois Effect 3D 15 Rose Jummy; Miss Sporty Hollywood; Lavera Glossy Lips Berry Passion 06.

Mijn lippen zonder lipgloss. 

Hieronder lees je de korte swatches van de lipgloss:

Bourjois Effect 3D MAX gloss 15 Rose Yummy is een mooie zoete, roze kleur. Niet te opvallend met een wat shimmers. Met de sponsapplicator kan je de lipgloss fijn en gemakkelijk aanbrengen. Verder blijft deze lipgloss goed zitten, maar een lunch overleeft hij niet. In deze lipgloss zit 6,5 ml.

De Miss Sporty Hollywood lipgloss is ook een van m'n favorieten. Hij heeft geen naam of nummer. ook deze lipgloss heeft weer eens sponsapplicator waarmee je de lipgloss gemakkelijk kunt aanbrengen. Deze sponsapplicator is vrij hard en voelt als je de lipgloss aanbrengt alsof je met een plastic spateltje aanbrengt. Voor de rest is de kleur mooi met super kleine shimmers. In deze lipgloss zit 7 ml. 

De vorige lipglosses waren vrij neutraal, maar de Glossy Lips Berry Passion van Lavera is minder transparant. Het is een vrij donkere roze kleur die goed dekt. Hij heeft wat weg van een lipstick. Ook deze lipgloss heeft weer een sponsapplicator. In deze lipgloss zit 6,5 ml. 

Hierboven zie je nog een keer de sponsapplicators van mijn favorieten lipglosses. Ze zijn verschillende grootten, de meest linkse van Bourjois vind ik het fijnst aanbrengen. Hij is het grootst en zachtst. 


Wat is jouw favoriete lipgloss en draag jij veel lipgloss?

You Might Also Like

0 Comments