Handen & Nagels

Mijn snelle (mislukte) pedicure

7/14/2013

Na wat zwemmen zien mijn teennagels er gewoon niet meer uit. Afgebladderde nagellak, gebroken nagels en lange nagels. Tijd voor een snelle pedicure, vond ik. Ik ging naar buiten om te beginnen, wat achteraf niet echt slim was...
Ik leg stap voor stap uit wat ik doe:

Zo zien mijn nagels eruit na een paar ik zwemmen. De nagellak is er helemaal af.

Ik begin met de restanten nagellak weg te halen met nagellak remover en een wattenschijfje. 

Nu vijl ik m'n nagels iets meer in model. Ook schuif ik m'n nagelriemen naar achter, want mijn teennagels zijn echt mini.

OOH... Wat een verschrikking. Ik had bij de Primark op een foto gezien hoe leuk witte teennagels staan. Dus ik wilde het gaan proberen. Helaas was het toen ik m'n nagels ging lakken 25 graden en was m'n nagellak super dik en stroperig  Vandaar dat m'n nagels er nu zo uit zien. Het idee was leuk, de uitvoering niet. 

En dan is dit het resultaat. Ik was binnen een kwartier klaar (het had sneller gekund als de nagellak had mee gewerkt). Ik heb mijn nagels enigszins nog zien te redden, maar het resultaat is niet super. Volgende keer m'n nagels binnen lakken.

Nou ja, het ziet er niet super uit, maar na een paar keer zwemmen kan ik toch weer van vooraf aan beginnen. 

Welke kleur nagellak heb jij nu op je teennagels?

You Might Also Like

2 Comments