Handen & Nagels

Mintgroene nagellak test

7/17/2013

Je zoekt een mintgroen nagellakje. Je staat in de winkel en ziet 4 mintgroene liggen. Welke moet je dan kiezen? Welke dekt het best, is dat misschien de duurste of moet ik de goedkoopste kiezen? Vandaag test ik 4 mintgroene nagellakjes en test ik ze op kwaliteit en nog veel meer.

Hierboven zie de swatches van de 4 nagellakjes. Ze zijn allemaal net een andere kleur. Het nagellakje van de Etos zit het meest tegen het groen aan en die van Essie zit meer tegen het blauw aan. Zelf vind ik de kleur van Trind het mooist. 

Etos

Het kleurtje van de Etos vind ik erg leuk. Na 2 laagjes dekt hij al. Je ziet ook geen strepen. Erg fijn en mooi lakjes dus. Hij is ook nog eens mega goedkoop. 

Essie - Turquoise & caicos

Het lakje van Essie zit tegen het blauwe aan. Hij is meer zeegroen dan mintgroen. Als je echt specifiek op zoek bent naar een mintgroene nagellak raad ik deze af. Voor de rest dekt hij in 3 laagjes. Dit lakje is vrij prijzig. Hij kost namelijk €9,99 en is te koop bij de Etos. 

Trind - Minty mojito

Dit is een erg mooie kleur. Het is echt een mint kleur. De nagellak zelf is vrij dik. Ook deze nagellak dekt weer in 2 à 3 laagjes. Ook dit lakje is best duur. Namelijk €9,95. 

Herôme

Dit lakje zit een beetje tegen het blauw aan. Wel een mooi kleurtje. Ookal is deze niet zo heel duur, heeft hij toch best een hoge kwaliteit. Het enige nadeel is dat het kwastje vrij dun is, waardoor je niet echt makkelijk lakt. 


En? Weet je al welk lakje je zou kiezen? Ik weet het wel! Ik zou voor de Etos kiezen als het specifiek mintgroen moest zijn. Het is namelijk een mooie mintgroene kleur, dekt goed en is hartstikke goedkoop. Als het niet mintgroen moest zijn zou ik voor Essie gaan. Die kwaliteit is net iets beter, maar de nagellak is wel veel duurder. 


Het is heel leuk om zo te zien welk nagellakje welke nadelen heeft en welke voordelen. Zo kan je ze goed vergelijken. Dit kan natuurlijk niet in de winkel, maar als je opzoek bent naar een specifieke kleur kun je natuurlijk eerst even zoeken op internet naar swatches en ze zo vergelijken.


Welk nagellakje zou jij kiezen na het lezen van dit artikel? 

You Might Also Like

3 Comments

 1. Essie heeft wel een mintgroen lakje, je hebt de verkeerde hihi! Mint Candy Apple is het perfecte mintgroene lakje.
  Xoxo Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heey. Ik weet dat Mint Candy Apple meer mint groen is, maar daarvoor had ik juist deze gekozen. Maar als je echt een mintgroene essie wilt is mint candy Apple een perfect lakje!

   Verwijderen
 2. Ik zal voor essie gaan. Groetjes Roxanne

  BeantwoordenVerwijderen