favorieten

My candy favorites

7/09/2013

Ik ben echt een zoetekauw. I love candy. Ik vind bijna al het snoep lekker! Omdat je op Instagram (Als je me volgt) regelmatig een pot met snoep voorbij ziet komen, schrijf ik vandaag een artikel over de snoepjes die ik het allerlekkerst vind.
Hieronder lees je welke snoepjes ik het lekkerst vind en waarom. Het snoep staat in willekeurige volgorde.

Spekkies
Als eerste deze mega grote spekkies. Echt hemels vind ik ze. Ze zijn zo zoet! Misschien weet je wel dat ze deze in heel veel kleuren hebben, maar de roze zijn mij favoriete. Ze hebben een heerlijke zoete aardbei smaak.

Zure matten 
Van super zoet naar super zuur! Ja, deze zure matten zijn echt heerlijk. Je gaat heel raar kijken als je deze eet. Echt heel grappig.

Perziken 
Een heerlijke fruitige perzik smaak... Zo lekker. Het is wel jammer dat er enorm veel suiker in de zak zit, dat valt er allemaal uit als je ze opeet.

Kikkers
Ik weet geen eens waarnaar kikkers smaken, maar ik vind ze super lekker. De gifgroene boven kant en dan zo'n wit buikje. Echt heerlijk.

Aardbeitjes 
Vroeger vond ik ze echt vies... Ik at ze nooit. Tot dat we ze een keer kochten in Oostenrijk. Ik vond ze opeens super lekker. En nu nog steeds trouwens! Ook deze snoepjes hebben een aardbei smaak, zoals je waarschijnlijk wel raadde. Deze snoepjes heb ik altijd van Haribo.

Marshmallows
Ik rooster altijd marshmallows als we met de hele familie op vakantie zijn. Echt zo lekker. Het word dan altijd een soort wedstrijdje wie de goudbruinste korstje kan maken en bij wie de binnenkant super zacht is.

Hartjes
Wie kent ze niet? De harde, mierzoete hartjes. Ook deze staan op m'n lijstje. 


Wat zijn jouw favoriete snoepjes?

You Might Also Like

0 Comments