Lifestyle

My life in pictures

7/11/2013

Afgelopen weken waren maar saai. Een beetje film kijken op school, nagels lakken. Het weer was daarin tegen wel super! Ik ben zelfs wezen zwemmen.
(Het is echt heel raar, maar al m'n foto's zijn niet scherp. Sorry daarvoor.)


Na een tijdje had ik m'n nagels weer eens gelakt. Het was de bedoeling om een galaxy nail art te stempelen met pastel nagellak. Op de foto hierboven zie je het niet zo goed.


Ik ben m'n lievelings armbandje verloren. Ik vind het zo jammer. Ik heb op school gezocht, gekeken bij de gevonden voorwerpen en de weg naar school gereden om te kijken of hij daar misschien lag. Maar nee, ik heb hem nergens gevonden. Misschien denk je nu: "Waarom koopt ze geen nieuwe?" Dat komt omdat het een heel klein armbandje is en €14,95 kost. Ik vind het toch wel een beetje duur...


Hoe stoer is dit?! Het is een driehoekvorming buisje met aan de binnenkant spiegeltjes. Op de volgende foto zie je hem vanaf de buitenkant.


Dit is hem dan! ik moest hem op school maken, maar aangezien dat ik nu vakantie heb, heb ik hem maar mee naar huis genomen terwijl hij nog niet klaar is. De bedoeling is om er een caleidoscoop van te maken, er moesten nog rietjes in enzo waardoor je verschillende kleuren ziet. Maar aks je er nu doorheen kijkt geeft het ook wel een stoer effect. 

Voor het zomerfeest op school heb ik samen met een vriendin cakepops (popcakes?) gemaakt. Ze waren lekker!

Aangezien het afgelopen zaterdag en zondag heerlijk weer was heb ik m'n zomerjurkje maar eens uit de kast gehaald. (Hij is van de H&M en heb je misschien al gezien in dit shoplog

Dinsdag ben ik naar de Primark in Rotterdam geweest. Wat was het druk! Ik was er al om 9 uur 's ochtends en de rij voor de paskamers stond tot in de helft van de winkel. Niet normaal. Wel heb ik een paar leuke dingetjes gekocht. Morgen zien jullie hier een shoplogje over.

Gisteren heb ik een nog slaapfeestje gehad en dat was m'n week wel zo'n beetje.

Ik heb nu 8 (!!!) weken vakantie. Echt zo lekker.

Wat was jij hoogtepunt van afgelopen week? 

You Might Also Like

0 Comments