MLIP

My life in pictures

7/31/2013


Het is vakantie! Wat doe je dan? Natuurlijk bloggen, shoppen (onder andere bij de Primark) en naar een bbq. Verder was het niet zo interessant. Vandaag heb ik weer een My life in pictures voor jullie met de foto's van de afgelopen week.

Haha, op de foto lijkt het wel of ik grijs haar heb! Dat is niet zo hoor. Het zijn blonde plukjes door de zon. 

Ik ben dus naar de Primark geweest en daar heb ik - zoals jullie waarschijnlijk wel weten - haarbandjes gekocht. Die moest ik natuurlijk even uittesten.

Ik ben echt helemaal verliefd geworden op witte nagels. Daarom heb ik mijn teennagels ook maar eens een wit kleurtje gegeven.

Ik ging naar de Bruna en kreeg gewoon een WIC lakje, omdat ik een tijdschrift kocht! Hoe stoer is dat?! Hij is tenslotte ook nog super mooi. Ik ben er echt heel blij mee. 

Ik ging naar een bbq, maar verveelde me dood. Dus toen heb ik met mijn vriendin een wedstrijdje 'wie de meeste schuim kan roeren' gedaan. We deden water in een plasticbekertje en daarbij een scheurtje afwasmiddel. Je moet je op zo'n moment toch vermaken?

Ik heb een witte Essie gekregen van m'n opa en oma! Hij heet Blanc en ik ben er echt helemaal verliefd op :).

Vanaf nu plan ik alle artikelen die online komen in dit schrift. Hij gaat overal mee naar toe en alle idee├źn die ik heb schrijf ik hierin. Echt heel handig. 

Na een hele lange tijd ben ik eindelijk weer eens filmpjes gaan maken.

En ik heb geshopt bij de Vero Moda! Even 3 nieuwe tops ingeslagen.

Jeej! MissNagellak.nl heeft 25.000 pageviews! Super leuk. Ondertussen zijn het er al veel meer.

Samen met m'n vriendin, haar moeder en mijn moeder zijn we naar een high tea geweest! Het was echt heerlijk.

Wat was jouw hoogtepunt van deze week?

You Might Also Like

0 Comments